Eesti

Kinesioteip 5cm x 5m, higistajale

17.50 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kinesioteip Pinotape 5cmx5m

Kinesiotape on elastne teip, mida kasutatakse tavaliselt spordimeditsiinis ja füsioteraapias. Kinesioteipi kasutatakse tavaliselt lihaste, liigeste ja kudede toetamiseks, valu vähendamiseks, turse leevendamiseks, vereringe ja sportliku sooritusvõime parandamiseks. Teipimisprotsess hõlmab spetsiaalse tehnikaga teibi paigaldamist nahale. Kinesioteipi kasutamise populaarsus on viimastel aastatel oluliselt kasvanud, eriti spordimeditsiinis, füsioteraapias ja tervisespordis. See võib aidata leevendada valu, vähendada turset ning parandada üldist liikuvust ja liikumisulatust.

Tehnilised andmed:

suurus: 5 cm x 5 m

värv: leopard

ühik: 1 rull

⭐️Kinesioteipimine

on terapeutiline meetod vigastatud või haige kehakoha katmiseks spetsiaalsete kinesioloogiliste teipidega. See toetab paljude haiguste ravi, sealhulgas: ortopeedilised ja neuroloogilised. Teipide asjakohane pealekandmine toetab vereringeelundite talitlust. Normaliseerib lihaste tööd, parandab liigeste ja kudede seisundit. Teip on eelkõige pühendatud vereringeelundite toimimise ja neuroloogiliste haiguste ravi toetamisele.

Kinesioteibi kasutamine:

✅valu pärast vigastusi

✅ degeneratiivsed haigused

✅ turse kontroll

✅ neuroloogilised haigused

✅lümfi- ja vereringesüsteemi talitlushäired

See konkreetne kinesioteip on ekstra veekindel võrreldes nii mõnegi teisega, ehk sobib väga hästi nahale, mis higistab palju ning tavapärane teip tuleb juba mõne päevaga maha.

Kohe olemas!

Kuulutuse number: 12595640

56 (+1 täna)
Lisatud: 23.04.2024 14:52
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt