Eesti

Tasakaalupadi sensoorne 33cm, sinine

18 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Tasakaalupadi – sensoorne ketas koos pumbaga DrFit

Aktiivselt treenivad inimesed hindavad DrFiti sensoorset patja. See on mitmekülgne treeningvahend, mis aitab suurendada jõudu, tasakaalu ja vastupidavust. Proovi sellel teha kükke, kätekõverdusi või kõhulihaste harjutusi – see sobib suurepäraselt nii soojenduseks kui ka intensiivseks treeninguks.

DrFit tasakaalupadi on tõeline pääste ka kontoris töötavatele inimestele. Asetage see kontoritoolile – aktiivselt istudes toetate loomulikult oma selgroogu, mis tähendab töötamise ajal suuremat mugavust ja keskendumisvõimet. Asenda oma tavaline jalatugi tasakaalukettaga ja tunned erinevust.

⭐️Sensoorsed nõelad parandavad väsinud jalgade vereringet, muutes jalad lõdvemaks.

DrFit naastudega tasakaalupadi:

Suurendab tasakaalu ja koordinatsiooni

Toetab sensoorset arengut

Parandab lihasjõudu ja füüsilist seisundit

Aitab säilitada õiget kehahoiakut

Soodustab aktiivset istumist

See mitmekesistab igapäevast funktsionaalset treeningut

Milliste harjutuste jaoks saate DrFit tasakaaluketast kasutada?

⭐️Kükid: padjal seistes soorita tavaline kükk. See harjutus haarab lisaks teie stabiliseerivaid lihaseid.

⭐️Sirutamine : Istudes padjal, sirutage jalgu. See harjutus lõdvestab suurepäraselt teie lihaseid ja parandab teie painduvust.

⭐️ Harjutused tuharatele ja puusadele: heida pikali matile ja seejärel aseta jalad mugavalt tasakaalustuskettale. Tõstke puusi kõrgele ja madalamale. See harjutus toniseerib teie keha kiiresti!

Ideaalne kaaslane pensionäridele

DrFit tasakaalupadi on ainulaadne varustus tervise ja vormisoleku säilitamiseks kõigile, olenemata vanusest. Vanematele inimestele on see kasulik mitmesuguste igapäevaste harjutustena. Padja väljaulatuvad osad stimuleerivad tõhusalt lihaseid ja parandavad koordinatsiooni, mis tähendab suuremat keha stabiilsust. Ketta saad praktiliselt kõikjale kaasa võtta. Krundil lõõgastumine või igapäevane jalutuskäik parki? Tänu oma väikesele suurusele saab padi alati kaasas olla.

Harjutused lastele lõbu vormis DrFit tasakaalukettaga

DrFit tasakaalupadi pole mõeldud ainult täiskasvanutele! Padja pinnal olevad naastud on suurepärane valik lastele, kes toetavad läbi mängu motoorset arengut ja keskendumisvõimet. Väikesed saavad sellel hüpata, tasakaalu hoida ja isegi istuda joonistades või muinasjutte lugedes. Nad isegi ei märka, et neil areneb selle aja jooksul tasakaalu- ja koordinatsioonimeel. Näidake oma lapsele, kuidas tasakaalukettaid loovalt kasutada.

Kohe olemas!

Kuulutuse number: 12595649

69 (+1 täna)
Lisatud: 23.04.2024 14:52
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt