Eesti

Võimlemispall 55cm, lilla + pump

21 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Võimlemispall pumbaga, lilla

Treeningpall võimaldab sooritada erinevaid harjutusi, mis haaravad süvalihaseid, tugevdavad keha ja parandavad rühti. Tundke, kuidas teie keha muutub paindlikumaks, tugevamaks ja energiat täis. Kasutage seda palli pilatese ja fitnessi harjutuste tegemiseks nii kodus, õues, jõusaalis kui ka taastusravitoas. Tänu sellele saate treenida kõikjal, kohandades harjutusi vastavalt oma vajadustele ja treeningute eesmärkidele.

✓ Tootja: DrFit

✓ Läbimõõt: ø 55 cm

✓ Värv: lilla

✓ Kaasas pump

DrFit treeningpalli kasutamine:

✅Fitnessi ja pilatese harjutused: Pall sobib suurepäraselt erinevate harjutuste sooritamiseks, mis haaravad kogu keha ja aitavad toniseerida keha, tugevdavad lihaseid ja parandavad tasakaalu.

✅Jooga : see mitmekülgne pall aitab sul tugevdada ja venitada lihaseid, parandada tasakaalu ja tõsta stabiilsust harjutuste sooritamise ajal.

✅Jõutreening: harjutuspalli saad kasutada jõutreeningu elemendina, kaasates näiteks ülemisi lihasgruppe ning arendades nende jõudu ja vastupidavust.

✅ Asendi korrigeerimine: Taastuspalliga saab korrigeerida rühti, sooritades harjutusi, mis tugevdavad seljalihaseid, parandavad tasakaalu ja keha stabiilsust.

Palliga treenimise eelised:

⭐️ Lihaste tugevdamine: pallil harjutuste sooritamine eeldab paljude lihaste kaasamist, mis viib nende tugevnemiseni ja keha vormimiseni.

⭐️Tasakaalu ja koordinatsiooni parandamine: pallil tehtavad harjutused nõuavad tasakaalu hoidmist. See parandab motoorset koordinatsiooni ja võimet säilitada paremat keha stabiilsust.

⭐️Lihaste painduvus ja venitus: Treeningpalli saab kasutada lihaste venitamiseks, parandades nende painduvust ja liikumisulatust.

⭐️Kehahoiaku parandamine: pallil harjutuste sooritamine aitab tugevdada seljalihaseid, mis toob kaasa parema kehahoiaku ja seljavalu vähenemise.

Tugevda oma keha DrFit treeningpalliga!

DrFit treeningpalliga treenimine haarab kogu teie keha. Kasutage selle potentsiaali kõhu-, selja-, jala- ja kätelihaste tugevdamiseks ja pinguldamiseks, tasakaalu, koordinatsiooni ja lihaste venitamise parandamiseks. Regulaarsed harjutused DrFit jõusaalipalliga võimaldavad teil kujundada tugeva, saleda figuuri, tunda rõõmu progressist ja saada enesekindlust.

Kohe olemas!

Kuulutuse number: 12590762

72 (+1 täna)
Lisatud: 23.04.2024 14:51
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt