Eesti

Treeningpall pilates 20 cm, kollane, lilla või roheline

6.50 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Treeningpall ø 20 – kollane

DrFiti jooga-, pilates- ja taastuspall 20 cm läbimõõduga rohelises värvitoonis on teie mitmekülgne tööriist kõikideks füüsilisteks tegevusteks. Kvaliteetsetest materjalidest valmistatud pall on libisemiskindel ja väiksema suurusega, mis sobib suurepäraselt treenimiseks kodus, jõusaalis või taastusravis. Tänu oma paindlikkusele võimaldab DrFit treeningpall sooritada mitmeid harjutusi, mis haaravad paljusid lihasgruppe. Regulaarne palliga treenimine aitab parandada keha jõudu, tasakaalu, painduvust ja tugevust.

Väikese DrFit treeningpalli kasutamine:

⭐️ Joogapraktika – DrFiti väike treeningpall sobib suurepäraselt joogaga tegelejatele. Tänu oma libisemisvastastele omadustele, paindlikkusele ja väikesele suurusele võimaldab see sooritada harjutusi suurema stabiilsuse ja voolavusega, aidates samal ajal lihaseid venitada ja tugevdada.

⭐️Fitness ja pilates – see praktiline pall on suurepärane valik fitnessi- ja pilatese harjutuste sooritamiseks, mis pinguldavad keha, suurendavad jõudu ja parandavad lihaste painduvust. Seda palli kasutades saad tugevdada ja pinguldada erinevaid lihasgruppe, parandada sooritusvõimet ja figuuri.

⭐️ Terve selgroog – regulaarsed harjutused DrFit harjutuspalliga aitavad korrigeerida rühti ja leevendada seljavalusid. Harjutused palliga aitavad tugevdada seljalihaseid, mis aitab paremini hoida õiget rühti ja vähendada valu.

Pall sobib suurepäraselt nii kodus treenimiseks, jõusaalis kui ka taastusraviks

DrFit palli kasutades saate harjutusi hõlpsalt kohandada vastavalt oma treening- ja taastusravi vajadustele ning oma arengutasemele.

Kõik need võimalused muudavad DrFit treeningpalli teie koduses treeningkomplektis asendamatuks. Olenemata sellest, kas olete alles alustamas oma seiklust füüsilise tegevusega, olete kogenud sportlane või vajate taastusravi, on DrFit treeningpall tööriist, mis toob kasu igal etapil.

Kohe olemas!

Kuulutuse number: 12590747

61 (+4 täna)
Lisatud: 23.04.2024 14:51
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt