Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Saue vald, Laitse küla, Meelise

157 000 €

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 121.7
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Дерево
Meelise, Laitse, Saue vald, Harjumaa
Suvemaja on rekonstrueeritud aastaringseks elamuks.

PLANEERING
Esimesel korrusel on valgusküllane elutuba, poolavatud köök, WC, esik, sauna eesruum, dushiruum ja leiliruum. Elutoast viib trepp teisele korrusele, kus asuvad trepihalli avatud magamistuba ja soojustatud ning lõppviimistlust vajav teine magamistuba. Teine magamistuba on võimalik vajadusel eraldada kaheks väiksemaks toaks. Sauna eesruumi kaudu pääseb maja otsapealsele katusealuse ja väliterrassiga grillinurka. Seal paikneb ka väike panipaik 6,2 m2 aiatööriistade hoiustamiseks.

KONSTRUKTSIOONID
Hoone kandvad seinad on puitkarkassil ja silikaatvooderdisega. Lisasoojustusena väljaspool mineraalvill ja laudisvooder. Katusel trapetsprofiiliga plekk. Lintvundament.

SISEVIIMISTLUS
1. korruse seinad kaetud Gyproc plaadiga, lagedes laudisvooder, põrandatel laminaatparkett. Sauna eesruum ja dushiruum plaaditud. Elektriline põrandaküte pesuruumis ja esikus. 2.korruse seinad ja lagi kaetud voodrilauaga.
Aknad on vahetatud, torustik ja elektrisüsteem uuendatud.

KÜTE
Kütteallikaks on õhksoojuspump aga tänu heale soojustusele on elektriarved mõistlikud. Soe vesi elektriboileriga.

LIITUMISED
Elektriliitumine on 3x16A, vesi naabriga kahasse olevast puurkaevust, kanalisatsioon lokaalne 10000L kogumismahuti näol.

KINNISTU
Kinnistu on valgusküllane ja hästi hooldatud. Päevapäike ja suured klaaspinnad elutoas. Majatagune terrass on samuti päikesepoolne.Sissesõidu poolses otsas on autovarjualune ühele autole.

ASUKOHT
Krunt asub vaikses Laitse külas, kus on valdavalt suvilad kuid ka palju juba aastaringselt elavaid naabreid. Läheduses uus äsjaavatud Kirsiaia lasteaed (Laitse Graniitvilla kõrval), Ruila põhikool. Lapsi viib kooli koolibuss. Lähim bussipeatus Vikerkaare peatus. Läheduses Laitse rallipark ja hobutalu.

Laitse ja Tallinna vahel toimib nii rongi- kui bussiühendus. Lähim pood ca 2 km (Laitse kauplus), rongipeatus ca 2 km, bussipeatus ca 500m. Valla koolibuss teenindab Kernu Põhikooli, Ruila Põhikooli ja Haiba Lasteaia lapsi.

Номер объявления: 12032755

1784
Добавлено: 14.04.2023 18:23
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее