Эстония

Harju maakond, Tallinn, Pirita linnaosa, Lodumetsa 7

499 000 €

  • Комнат 5
  • Площадь 152.2
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Lodumetsa 7, Tallinn
Hinnatud Pirita elamurajaoonis müüa kena perekodu. Privaatne hekiga ümbritsetud aed, suur valgustusega terrass ja minispa on vaid mõned seda imelist kodu iseloomustavatest märksõnadest. Turvaline ja rahulik ümbrus on suurepärane asukoht ka lastega peredele.

MAJAOSA
Avaral ja valgusküllasel kodul on 2 korrust ja 5 tuba. Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale ja on mitmeid mahukaid panipaiku/garderoobe.
Esimesel korrusel on esik, avatud köögiga elutuba, kabinet (või magamistuba), minispa suure mullivanni, duši ja saunaga ning eraldi tualett. Vannitoast pääseb ka otse terrassile, et ei peaks pärast sauna läbi maja kõndima. Elutoast pääseb samuti hubasele terrassile ja privaatsesse hekiga ümbritsetud aeda. 40 m2 valgustusega terrass on mõnus ajaveetmiskoht pere ja sõpradega. Lisaks on olemas spetsiaalne tõstuk kärudele ja jalgratastele.
Teisel korrusel on 3 magamistuba ja suur vannituba-tualett mullivanniga. Teisel korrusel lisaks suurem rõdu, mis on vajadusel võimalik ka kinni ehitada toaks.

PARKIMINE
Suletud hoovis on parkimiskohti 3-4 autole.

KÜTTESÜSTEEM JA ÜLALPIDAMISKULUD
Pakutavas kodus on põrandaküte gaasikatla baasil. Äsja on paigaldatud uus Boch gaasikatel, mis säästab küttekuludelt. Tänaste hindade juures on eeldatav küttekülu tavel kuni 180-200€. Lisandub elekter ja vesi vastavalt tarbimisele.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Pakutav perekodu asub rahulikus ja rohelises piirkonnas. Suurepärased sportimisvõimalused terviseradade näol. Kõrvalkinnistul ka tenniseväljak, mida võimalik väikese tasu eest kasutada. Ühistranspordipeatus u 500 m kaugusel ning autoga sõidab kesklinna u 15 minutit. Läheduses Merivälja kool ja lasteaed. Jalutuskäigu kaugusel Pirita rand ja erinevad poed ning söögikohad.

Номер объявления: 12694899

43 (+2 сегодня)
Добавлено: 04.04.2024 18:16
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее