Эстония

Harju maakond, Tallinn, Pirita linnaosa, Suru 14

470 000 €

  • Комнат 5
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 130.8
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Suru 14, Tallinn
10 000 € väärtuses krediiti vabalt valitud köögisalongis.

Rahulikus ja rohelises Pirita elamurajoonis pakkuda peagi valmivad (kevad 2024) A-energiaklassi perekodud. Kokku on pakkumises 2 paarismaja (Suru 5 ja Suru 14), mõlemas kaks eraldi korteriomandit. Planeering on väga hästi läbi mõeldud mugavaks elamiseks ja erilisust lisab oma vannitoa ja suure walk-in garderoobiga master bedroom. Mitte vähemtähtis on privaatne asukoht ja suured kõrghaljastusega kinnistud.

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Pakutavade perekodude planeering on meeldivalt avar ja läbi kahe korruse.
Esimesel korrusel paikneb tuulekoda; suur tehnoruum, mida võimalik ka panipaigana kasutada; avar ja suurte akendega avatud köögiga lutuba; tualett; panipaik ning lisaks teine panipaik, kuhu pääseb õuest. Maja taha jääb avar terrass, kus mõnus pere ja sõpradega aega veeta.
Teisel korrusel asuvad kolm magamistuba. Master bedroom on aknaga suure walk-in garderoobi ja dušiga vannituba-tualetiga. Kahe veidi väiksema magamistoa kõrval asub teine vanniga vannituba-tualett.
Siseviimistlus on maitsekas ja lahendatud heledates toonides. Kasutatud on väga kvaliteetseid materjale – põrandaid katab pruun tammeparkett ning seinad on värvitud. Köögi põrand ja vannitubade-tualettide põrandad ja seinad on plaaditud marmorimitatsiooniga plaatidega. Müügihind sisaldab ka santehnikat.

KOMMUNIKATSIOONID JA TEHINILISED LAHENDUSED
Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed ning elektrivõimsust 16 A iga majaosa kohta. Küttelahendusena on vesipõrandaküte õhk-vesi soojuspumba baasil. Kõikide tubade temperatuur on eraldi juhitav seinal oleva digitaalse juhtpuldiga. Lisaks on paigaldatud soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mis tagab hea sisekliima ning aitab kokku hoida küttekuludelt. Samuti on planeeritud katusele päikesepaneelid. Kogu hoones kasutusel ainult energiasäästlikud LED-valgustid. Kõik see kokku tagab maksimaalse ökonoomsuse ning annab A-energiaklassi. Hea heli-ja soojuspidavusega kolmekordsed puitpakettaknad.

EHITUSLIK INFO
Tegu on madalvundamendil kivimajaga (200 fiboblokid + 200 mm EPS 60 soojustusplaat), mis on väljast krohvitud ning lisatud on ka puidust fassaadielemente. Vahelagi on raudbetoon paneelidest ning katusekatteks on kahekordne rullmaterjal, mis on soojustatud 500 mm tselluvillaga.

PARKIMINE
Kaks parkimiskohta kivisillutisel ehitatakse arendaja poolt välja.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Looduslik, privaatne ja rahulik asukoht. Paari km raadiuses olemas Grossi pood, Maxima ja Pärnamäe, kus olemas Rimi, erinevad söögikohad, apteek, loomakliinik ja mängutuba. Maja lähedalt jookseb kergliiklustee, mida mööda võimalik minna nii Lasnamäele, Piritale, kui ka Viimsisse. Ühistranspordipeatus u 300 m kaugusel, Tallinna Südalinn u 10 km kaugusel.

Номер объявления: 12700849

63 (+3 сегодня)
Добавлено: 07.04.2024 18:10
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее