Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Saare maakond, Saaremaa vald, Ridala küla, Lauri

89 000 €

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 120.0
  • Этажей в доме 2
Lauri, Ridala, Saaremaa vald, Saaremaa
KINNISTU KOOSSEIS
Kunagise Ridala küla suurima talu tänasesse koosseisu kuuluvad palkmaja ja palksaun. Lisaks on säilinud mitmeid suuri maakivist vundamente endistest abihoonetest ja paekivist laotud seintega kaevusid. Veel on jäänud alles vana tuuleveski koht koos veski tugisambaga. Eraldi on kadakate vahelises tuulevaiksel väljal maakivist grillinurk koos suitsuahjuga.

ELAMU
Kandvad välisseinad on tahutud rõhtpalgist. Väljastpoolt on fassaad kaetud puitlaudisega. Katuseks on rookatus, millele on omal ajal peale pandud eterniitkate. Paekivi vundament. Aknad on topeltraamidega puitaknad. Siseseinad on puhastatud palkseinad, põrandad puidust laudpõrandad.
Esimesel korrusel asuvad läbi kahe korruse avar 24m2 suurune hall, köök, väike 12m2 suurune magamistuba, elutuba 30m2 ja dushiruum koos WC-ga.
Teisele korrusele on välja ehitatud avatud planeeringuga magamistuba, põrandapinnaga ca 50m2 ja pääsuga 16m2 suurusele postidel katuseterrassile. Terrassilt on ilusad vaated ümbruskonnale.
Paekivist seinte ja betoonist valatud vahelaega 12m2 suuruses keldris paiknevad veeautomaat ja soojaveeboiler.

SAUN
Saun on esialgselt valminud 1895.a. ja oli kõrvalkülas kasutusel aidahoonena. Saunana on paigaldatud antud kinnistule 2004.a.
Paekivist vundamendil ja rõhtpalkseintega sauna koosseisu kuuluvad 20m2 suurune paekivist kaminaga eesruum, puuküttega kerisega leiliruum, pesuruum ja esik.
Sauna ees on päikesepoolne suur terrass ja tünnisaun.
Katusekorrusele on võimalik välja ehitada külalistetuba.

LIITUMISED
Vesi tuleb majja omast puurkaevust, soe vesi 100L elektriboileriga, kanalisatsioon on kogumismahutiga. Elektrivõimsust 3x20A. Veetorustik ja elektrisüsteem on majas vahetatud. Kütteallikaks on elutoas ahi ja köögis soemüüriga puupliit.

ASUKOHT
Talukoht paikneb Ridala küla serval ja lähimad naabrid jäävad ca 500m kaugusele. Ligipääsuks on metsadevaheline pinnastee. Lähiümbruses asuvad veel Koigi matkarada ca 4km kaugusel, Pöide linnus ja kirik 6km, Laimjalas viikingite küla ja kauplus 5km, Kahtla majakas 7km, lähim ujumisekoht Saareküla rannas ca 4km kaugusel.

Номер объявления: 12159526

485
Добавлено: 19.06.2023 18:55
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее