Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

3-toaline korter

21 000 €

  • Tube 3
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 68
  • Korrus 1
  • Korruseid majas 3
  • Maja materjal Paneel
Kaiu, Rapla vald, Raplamaa

Müüa korter rahulikus piirkonnas Kaiu alevikus. Korter asub kolmekorruselise hoone esimesel korrusel. Korter on heas seisukorras, soovi korral saab kohe sisse kolida. Korter on avar ja valgusküllane. Korteri koosseisu kuuluvad esik, panipaik, vannituba ja tualett, köök, sahver, avar elutuba, 2 magamistuba. Korteril on 2 rõdu. Ühele rõdule pääseb köögist, suunaga õhtupäikese poole. Teisele rõdule pääseb magamistoast (ühendatud rõdu naaberkorteriga), suunaga hommikupäikese poole. Korteris on tsentraalne vesi ja kanalisatsioon, kütmine elektriradiaatoritega. Korteri juurde kuulub ka keldriboks. Maja hoolduskulud on madalad- 80 eurot ning lisanduvad vee- ja kanalisatsioonikulud (mõõdik) ning elektrikulud (mõõdik).

Kaiu alevik asub Tallinnast 60 km, Raplast 20 km ja Koselt 25 km kaugusel, elanikke on Kaius üle 400. Korter asub Kaiu alevikus nii, et väga lähedale jäävad kõik asutused: põhikool, lasteaed, muusikakool, vallamaja, postipunkt, perearst, apteek, hooldekodu, Coop kauplus, noortekeskus, jõusaal, raamatukogu, saun, lasketiir, skatepark, miniareena, 1,5 km pikkune terviserada, Discgolfi rada. Toimiv bussiliiklus.

Korter renoveeritud umbes 10 aastat tagasi, mille käigus paigaldatud uued elektrijuhtmed, vahetatud korterisisene vee- ja kanalisatsioonitorustik ja tehtud uus siseviimistlus. Korter on heas seisukorras.
Korterit köetakse õhksoojuspumbaga.
MAJA
Kortermajal on tehtud regulaarselt hooldus- ja renoveerimistöid, nagu näiteks:
* 2003. aastal vahetatud keldriaknad, 2005. aastal uus katus;
* 2007 .aastal renoveeritud ventilatsioonikorstnad;
* 2009. aastal uued vihmaveerennid;
* 2010. aastal vahetatud majas üldelekter (kelder, trepikojad ja pööning);
* 2016. aastal soojustatud fassaad, sokliosa, renoveeritud rõdud ning vahetatud trepikodade aknad ja välisuksed.

Kuulutuse number: 10253805

8498
Lisatud: 28.01.2021 17:39
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt