Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

AOSU - 2K veekindel wifi nuti valve kaamera! UUS!

35 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

AOSU - 2K välisvalvekaamera! UUS!

【100% traadita ühendusega mugavam】 --- 5000 mAh välisvalvekaamera akut saab täis laetuna kasutada 1–2 kuud, mistõttu pole vaja kaableid ümber suunata, mis aitab säästa kulusid.

【Selgemad üksikasjad】---aosu väliturvakaamera 2K pildikvaliteediga, mis on 1080P videoga võrreldes 50% parem, jäädvustades selgemaid detaile nii päeval kui öösel. Aosu kaamera valveaku sisseehitatud esituled tagavad hiilgava öise nägemise, et tagada teie turvalisus kodus.

【Ohutumad nutikad alarmid】---aosu täiustatud liikumistuvastustehnoloogiaga varustatud koduvalvekaamerad saadavad sinu telefoni nutikama märguande, nt. Nt "Liikumine on", keegi jääb või "keegi läheb mööda". Teatisega on kaasas pildi eelvaade, mis võimaldab sellele kiiresti vastata.

【Ajake minema kutsumata külalised】 --- Aosu WiFi valvekaameral on sisseehitatud kahesuunaline hääl ja prožektor, mis valgustab valgust kohe pärast varga tuvastamist ja saadab kaamera kõlari kaudu hoiatuse, et vältida varas levimist ja prožektorit. kaitsta vara turvalisust.

Kuulutuse number: 12416694

281
Lisatud: 29.03.2024 23:05
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt