Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Jõelähtme vald, Loo alevik, Kuusiku tee 5

119 900 €

  • Tube 2
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 52.8
  • Korrus 3
  • Korruseid majas 5
  • Maja materjal Paneel
Kuusiku tee 5, Loo, Jõelähtme vald, Harjumaa
Müüa suur 2-toaline korter Loo alevikus.

MAJA
ehitusaasta on 1987. 2021-2022 a täieliku renoveerimisprotsessi läbinud maja näeb välja puhas ja värske. Vahetatud on katus, torustikud, elektrijuhtmestik, renoveeritud kütte- ja ventilatsioonisüsteem. Samuti renoveeritud ja soojustatud välisfassaad sh rõdud, korda tehtud trepikojad ning paigaldatud videokaameratega fonolukusüsteem.

KORTER
Avar ja valgusküllane korter on läbi maja planeeringuga. Elutuba ja magamistuba, samuti wc ja vannituba asetsevad eraldi. Köögist on pääs rõdule. Köögi ja elutoa aknad avanevad vaatega maja ette, magamistoa aknast näeb maja taha. Korteri seinad on enamasti heledates toonides värvitud või tapeeditud. Tubades on põrandakatteks parkett, köögis ja esikus korkplaat ning vannituba ja wc on plaaditud.
Renoveerimise käigus on korterisse paigaldatud uued radiaatorid, mis võimaldavad soojust ise reguleerida. Korteris on soe ja hubane.
Kasutuskorra kokkuleppel on olemas ka keldriboks.

KULUD
Oktoobris oli tarbimiskulude arve 172 eurot. Sellest renoveerimislaenu osa 92,40 (1,75 €/m2). Lisandub elekter. Elektriarve oktoobris oli 27 eurot.

PARKIMINE
maja ees, tasuta.

ASUKOHT
Loo on looduskaunis, väike, ca 2100 elanikuga alevik Tallinna külje all. Kõik eluks vajalik on ligidal olemas: lasteaed, keskkool, perearst, kultuurikeskus, raamatukogu, ilusalongid, poed, apteegid, söögikohad. Sportimiseks: spordihoone, ujula, jõusaal, staadion, terviserajad ja igas suunas kergliiklustee. Samuti mitmed laste mängu- ja ronimisväljakud ning koerte jalutusplats. Talviti luuakse uisuplats ja kelgumägi ning suvel on vaid 500 meetri jalutuskäigu kaugusel Pirita jõe ujumiskoht.
Bussiühendus Tallinnaga on hea. Sõiduks kesklinna kulub bussiga 25-30 minutit, autoga 15-20 minutit.

Kui oled uue kodu otsinguil ja see korter sulle huvi pakub, siis võta minuga ühendust! Läheme ja vaatame koos!

Kuulutuse number: 11778837

31
Lisatud: 06.12.2022 09:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt