Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Rae vald, Järveküla, Kaare tee 1/2-18

218 000 €

  • Tube 3
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 85.5
  • Korrus 4
  • Korruseid majas 4
  • Maja materjal Paneel
Kaare tee 1/2, Järveküla, Rae vald, Harjumaa
EELREGISTREERIMISEGA KLIENDIPÄEV LAUPÄEVAL 19.08.2023 KL 12-16. Registreeri oma huvi saates email aadressile helena@plus.ee või tel. 5344 6209.

Müüa hea planeeringuga 3-toaline korter. Korter on logistiliselt väga mugavas ja kiiresti arenevas Järveküla piirkonnas ja asub viimasel ehk neljandal korrusel. Maja ees on kaldtee.

Korter on sissekolimiseks valmis ja sellel on olemas kehtiv hindamisakt! Soovi korral jääb suurem osa mööblist sisse.

Korteri koosseisu kuulub esik, kaks magamistuba, elutuba koos avatud köögiga, vannituba/wc, garderoob ja kaks rõdu. Lisaks on maja keldrikorrusel mahukas panipaik. Köetav pind on 85,5 m2, panipaik 3m2 ja rõdud kokku 16 m2.

Elutuba on mõnusalt valgusküllane ja avar. Avarust lisavad veelgi tavapärasemast kõrgemad, kolmemeetrised laed. Elutoa krooniks on uus eritellimusel valminud disaindiivan. Põrandaid katab naturaalne tammeparkett. Suuremas magamistoas on mahukas walk-in garderoob. Vannitoas on vann ja elektriline reguleeritav põrandaküte. Köök on elutoast pisut eraldatud, kuid siiski elutoaga koos. Müügihinnas on köögimööbel koos tehnikaga (sh 2022. aastal ostetud Samsungi külmkapp, samuti ahi, pliit, nõudepesumasin, kubu, mikrolaineahi). Köögikapid on ruumikad.

Korteri juurde kuulub kaks rõdu – elutoast on pääs suurele rõdule, kuhu paistab lõunane ja õhtupäike. Teisest magamistoast pääseb väiksemale rõdule, mis on suurepärane näiteks pesu kuivatamiseks. Akentest avanevad suurepärased vaated Ülemiste järvele, rohelisele metsatukale ja Tallinna linnale. Õhtuti võib rõdul nautida imelisi päikeseloojanguid!

Maja ees määratud parkimiskoht, mis kuulub korteri juurde. Lisaks on parkimiskohad külalistele. Maja taga on mänguväljak lastele.

Korteril on individuaalsed küttearvestid, mis hoiavad küttekulud mõistlikuna. Mugavust lisab panipaik keldrikorrusel ja eraldi autorehvide säilitamise koht.

Maja asub Järveküla ja Peetri piiril, bussipeatus asub ca 400 m kaugusel majast, ümbruses asuvad kergliiklusteed. Jalutuskäigu kaugusel asub Peetri park, Peetri kool ja Peetri Keskus, kus on mh perearst, hambaarst, ilusalong, pood (COOP), kohvik, 24/7 fitness jõusaal, tenniseväljakud, huviringid ja noortekeskus. 750 m kaugusel Peetri veskis asub populaarne Rucola restoran. Leerimäe lasteaed on kohe maja taga. Samuti on lähedal mitmeid lastehoide, lähim paarisaja meetri kaugusel.

Kiiremate bussidega saab Tallinna kesklinna umbes 15 minutiga, autoga sõidab kesklinna 12 minutit.

Helista julgelt ja tule tutvuma!

Kuulutuse number: 12223080

250
Lisatud: 25.07.2023 09:16
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt