Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Rae vald, Peetri alevik, Kivinuki tee 34a

469 000 €

  • Tube 5
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 239.4
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Tellis
Kivinuki tee 34a, Peetri, Rae vald, Harjumaa
Tõesti suurepärase pakkumisena on Rae külas, Rae vallas, müüki tulnud 2018. a ehitusfirma omaniku poolt endale ehitatud ja 2021 kasutusloa saanud kivimaja. Olles näinud erinevaid ehituskvaliteete ja erinevaid majade kulumisastmeid võin julgelt öelda, et see maja on väga heas korras.
Lisaväärtust annavad suveköögi hoone aias, eraldi asuv väline kuur ja väljast ligipääsetav tehnoruum.

Välisseinad on soojustatud kergplokkidest (https://lakkakivimaja.ee/lakka-plokid), siseseinad samuti kivist, vahelagi puittaladel, kivikatus, vundament betoonist lintvundament, küte on vertikaalsel maaküttel põhinev põrandaküte, olemas soojustagastusega sundventilatsioon. Jahutuseks on olemas ka 2 konditsioneeri. Vesi-kanal on tsentraalsed. Aknad on 3x Fenestra aknad ja katuseknad 2x Velux aknad.

Suletud netopind on 239,4 rm millest köetavat pinda 220,9 rm.

Maja asub asumisiselt tupiktänava lõpus, ligipääs mööda valla poolt hooldatavat asfaltteed. Autoga on kesklinna mõniteist minutit ja mööda Tallinna ringteed on kiire ligipääs ka lennujaamale ning teistele eesti suundadele.

Kui Teile pakkus see pakkumine huvi võtke minuga ühendust ja räägime pikemalt ning edasise huvi jätkumisel lepime kokku aja selle maja ülevaatuseks.

Kuulutuse number: 11331499

79
Lisatud: 12.05.2022 18:10
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt