Eesti

Harju maakond, Saku vald, Roobuka küla, Astra tee 76

149 000 €

  • Tube 3
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 45.1
  • Korruseid majas 1
  • Maja materjal Puu
Astra tee 76, Roobuka, Saku vald, Harjumaa
30-minutilise autosõidu kaugusel Tallinnast müüa aastaringseks elamiseks mõeldud armas ja kompaktne kodu. Kõrghaljastusega kinnistu taha jääb mets, mis lisab looduslähedust ja privaatsust.

PLANEERING
Planeering on kompatne ja hästi läbi mõeldud. Vaatamata suurusele mahub kõik ilusti ära. Pakutava kodu koosseisu kuuluvad esik, kaks magamistuba, avatud köögiga elutuba ja vannituba-tualett. Maja ees terrass ning hoovis samuti suvepaviljon, kus mõnus sõprade ja perega aega veeta.

EHITUSLIK INFO
Tegu on madalvundamendil puitmajaga. U 2 aastat tagasi soojustatud ja vahetatud katus ning soojustatud fassaad ja kaetud tulekindla tsementkiudplaadiga. Aknad vahetatud u 5 aastat tagasi ja siis renoveeritud maja ka seest.

KOMMUNIKATSIOONID
Vesi ja kanalisatsioon tsentraalsed, olemas ka oma puurkaev ja salvkaev. Soe vesi elektriboilerist. Küttelahendusena on kasutusel kaminahi, mis kütab kogu maja efektiivselt. Lisaks vannitoas elektriline põrandaküte. Renoveerimise käigus on betoonpõrandatesse valatud vesipõrandaküttetorud (välja arvatud ühes magamistoas) ehk soovi korral on võimalik näiteks õhk-vesi soojuspump paigaldada.

KINNISTU
Aiaga ümbritsetud kinnistu suurus on 1037 m2 ning lisaks elumajale asub kinnistul kõrvalhoone, kus ühel pool on kuur ja teisel pool saun, mis vajab renoveerimist. Olemas väike kasvuhoone ning viljapuud-ja põõsad. Kui peres peaks koer olema, siis ootamas ka u aasta tagasi ostetud soojustatud koerakuut.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Pakutav kodu asub logistiliselt väga mugavas asukohas. Nii uus Grossi pood, kui ka Meie pood u 1,2 km kaugusel. Marsruuttaksopeatuseni u 500 m ja Roobuka ja Kiisa rongijaam u 15-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Ümbruses nii aastaringseid elamisi, kui ka suvekodusid. Lähimad lasteaiad Aespal ja Kurtnas ning lähim kool Kurtnas. Kohila ja Saku u 10 km kaugusel, kus olemas kõik põhilised teenused.

Kuulutuse number: 12694890

129 (+4 täna)
Lisatud: 04.04.2024 18:14
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt