Eesti

Harju maakond, Saue vald, Maidla küla, Tagakuusiku 4

325 000 €

  • Tube 4
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 175.9
  • Korruseid majas 3
  • Maja materjal Tellis
Tagakuusiku 4, Maidla, Saue vald, Harjumaa
Müüa Harjumaa ja Raplamaa piiriil, Aespa alevikus, maja aastaringseks elamiseks. Aespa asub 30km ja 30minuti autosõidu kaugusel Tallinna südalinnast. Katastritunnus 31704:008:0210.

ÜLDINFO JA KOMMUNIKATSIOONID
Suletud netopind: 175,9m2, elamispind 110m2, võimalus maja laiendada
Krunt: 1646m2, 100% elamumaa
Elekter: 3x16A
Vesi: Kohila valla ühisveevärk
Kanalisatsioon: Kohila valla ühisveevärk
Ventilatsioon: loomulik ventilatsioon (sh ilma loomuliku tõmbe lõõrideta)

ARHITETKTUUR JA SISUSTUS
Elamine pälvib tähelepanu lihtsa elegantsi ja läbimõeldud lahenduste ning detailidega. Maja on 2023 aastal renoveeritud nii seest kui väljast. Välimuse ja kujunduse on loonud sisearhitekt ja disainer.

Arhitektuuris ja sisustuses on kasutatud palju puitu, kivi ja rotangi, mis sulavad kokku ümbritseva looduse iluga. See on maja, millel on tekstuuri, ja kus elada elu, millel on maitset. Naturaalsed materjalid ei lähe moest, vaid kestavad nagu kõik hea siin elus.
Maja on mitme tasapinnaga nii siseruumides kui ka terrassidel – kõik see on planeeritud ühtseks tervikuks.

Avar köök-elutuba ja duširuum asuvad maja keskmisel tasapinnal. Planeering on hoolikalt läbi mõeldud, et tekitada ruumi juurde ning kujundada see tunnetuslikult suuremaks. Köögimööbel on põhjamaiselt minimalistlik ja looduslähedane. Omaette ala moodustab elutoa istumisala, kus saab mõnusalt kamina ääres lõõgastuda. Avarust ja valgust toovad nutikalt paigutatud peeglid ja heledad looduslähedased toonid koos terazzo-stiilis põrandaplaatide ja ehtsa puitpõrandaga.

Teisel tasapinnal asub 2 eraldi tuba, millest üks on kasutusel magamistoana ja teine garderoobina. Mõlemad toad on võluvalt hubased ja sulanduvad kogu interjööriga suurepäraselt kokku.

Alumisel korrusel on suur tuba, mis leiab oma funktsiooni vastavalt vajadusele. Tuba on võimalik kaheks eraldi toaks ehitada, suure töötoana või hoopis meediaruumina kasutada.

KINNISTU
Kinnistu on piisava suurusega ja asub tupiktänaval. Majaesine terrass on ehitatud arvestades päikese liikumise suunda ja pakub lõõgastumise võimalust kogu päeva vältel. Krundi taga asub riigimets, mis tagab topelt privaatsuse.

ÜMBRUSKOND
Aespa on Harjumaa ja Raplamaa piiril. Kaugus Sakust u 13km ja Kohilast u 10km. Uus Aespa lasteaed on 4km kaugusel ja lähim kool ja teine lasteaed on u 6km kaugusel Kurtnas. Lähim toidukauplus (Meie Toidukaubad) on u 2km kaugusel. Paari kilomeetri kaugusel on bussipeatus ja 3km kaugusel rongipeatus. Ühendus Tallinnaga on väga hea. Ümbrus on rahulik ja turvaline.

Helista julgelt ja tule tutvuma!

Kuulutuse number: 12694875

92 (+1 täna)
Lisatud: 04.04.2024 18:12
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt