Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Saue vald, Laagri alevik, Redise 6

139 000 €

  • Tube 3
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 52.3
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 5
  • Maja materjal Paneel
Redise 6, Laagri, Saue vald, Harjumaa
Müügile tuli läbi maja planeeringuga 3-toaline korter Laagri keskuses.
NB! Korter on EHR andmetel 2 toaline kuid korteri omanik on algatanud protsessi korteri ametlikult 3-toaliseks muutmisel!

MAJA:
Kortermaja on renoveeritud 2019. aastal: suuremate töödena vahetati kogu majas ära kõik aknad, soojustati fassaad, korterites vahetati püstakud ja radiaatorid, maja katusele paigaldati päikesepaneelid küttekulude alandamise eesmärgil, renoveeriti katus, uuendati küttesüsteem ( korteris reguleeritavad radiaatorid). Rõdud on soojustatud ja klaasitud.
Majas on KÜ ja igapäevast haldusteenust pakub BRP Haldus.
Parkimine on maja ees tasuta. Korteri juurde kuulub ka suur keldriboks,mis on üle 10 m2 suurune.

KORTER:
Korteri koosseisu kuuluvad: esik, 2 magamistuba, elutuba, wc ja vannituba. Planeeringut muudetud nii, et köök on toodud elutuppa ja köögi ruum 8,3m2 on muudetud magamistoaks.
2020 aastal tellitud eritellimusel köök firmalt Furniture.
2021 aastal on vahetatud kogu korteris põrand korraliku laminaatparketi vastu. Kõik seinad said värskenduskuuri värvi näol.

Korteri kaks eraldi magamistuba, millest ühest saab rõdule ja saab nautida õhtupäikest ja teine magamistuba jääb läänepoole ja aknast paistab hommikupäike.
Korter on heas seisukorras, hubane ja mugava planeeringuga.

KOMMUNAALKULUD JA ENERGIAMÄRGIS
Elamiskulud on igati mõistlikud:2021 a suvel ca 120-130 eurot, 2022 a talvel ca 175 eurot.
Energiamärgis on EHR andmetel D kuid kuna see on tehtud enne maja renoveerimist (soojustamine+ kolmekordsed aknad+päikesepaneelid) oleks uus energiamärgis suure tõenäosusega parem.

ASUKOHT
Laagris on olemas kõik eluks vajalik ja kortermaja vahetus läheduses ca 200 meetri raadiuses on olemas lasteaiad (Veskitammi, Tuleviku, Laagri), Laagri Kool, alates 2022.a sügisest Saue Riigigümnaasium, kauplused Selveri ABC ja Maxima X, apteek, postkontor, Laagri tervisekeskus, ujula, tennisekeskus, kultuurimaja, raamatukogu, noortekeskus, Romb resto jpm.
Nii maja ümbruses kui Pääsküla jõe poole liikudes väga palju rohelust ja kergliiklusteid, Jõekääru park, grillimisala, lastele rulapark ja mänguväljakud, teisel pool teed Teemanti park. Bussipeatused 20a, 27 sõidavad Tallinna regullaarselt ja ca 500 meetri kaugusel 18, 18a bussipeatus ja sama kaugel Laagri rongipeatus.

Võta kindlasti ühendust ja lepime Sinuga korteriga tutvumise kokku!

Kuulutuse number: 11357614

69
Lisatud: 25.05.2022 09:31
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt