Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Järva maakond, Paide linn, Müüa maja

289 000 €

  • Tube 4
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 188.8
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Tellis
Müüa maja, Paide, Paide linn, Järvamaa
Müüa maja väga privaatses asukohas Järva maakonnas, Paides. Kinnistu kogu pindala on 8,48 ha ja seda poolitab pinnatud kattega tee. Teisel pool teed asuval põllumaana kasutuses oleval osal kasvab hetkel raps (see osa maast on välja renditud). Lisaks asub elumaja kõrval veel saunamaja, aiaga piiratud kasvuhoone ja aiamaa, kuur ning ka mitme sillaga ja saarekesega tiik.

Peamaja esimesel korrusel asub esik, hoiuruum, trepihall, elutuba koos avatud köögiga, väike magamistuba, WC, vannituba ja leiliruum, kütteseadmete ja veepuhastusseadmete ruum. Trepihalli juurest on pääs õhtupäikesepoolsele terrassile. Kahte autot mahutava katusealuse kõrval on veel eraldi kuur. Maja teisel korrusel on koduhoiuruum/duširuum/WC, avatud lugemisnurk (redeliga on sealt pääs pööningule), katusealune hoiuruum ja suure rõduga magamistuba.

Peamaja on ehitatud fibo plokist, vahelaed on liimpuittaladest. Katusel on kärjekujuline rullmaterjal. Väliseinas on soojustusmaterjal, mis on veel krohvitud ja värvitud. Tubade seinad ja lagi on värvitud. Põrandat katab naturaalne parkett. Aknad on plastraamidega ja 2 kordse klaaspaketiga. Maja kütmine on lahendatud pelletiküttesüsteemiga ja esimest korrust soojendavad radiaatorid ja teisel korrusel on põrandaküte. Elutoas asuv kamin on soojustsalvestav. Peamaja sauna keris on puiduküttega. Elektrivõrk on 3X25A. Turvalisust lisab turvafirmaga ühendatud valvesüsteem. Vesi tuleb puurkaevust ja enne tarbimist käib see ka veepuhastusseadmetest läbi.

Kanalisatsioon on lahendatud septiku ja imbväljakuga. Tühjendamine toimub korra aastas. Aasta keskmised kulud on umbes 200€ kuus. Suvisel ajal tuleb sooja vee kuluks umbes 9-10€. Televisioon ja internet on läbi 4G mobiilse võrgu.

Eraldi asuvas saunamajas on kaks korrust. Teisel avatud alaga korrusel on ka koht voodi jaoks. Saunamajas on samuti puidukeris ning ka eraldi WC ruum. Välisuksest sisse astudes jõuab avatud köögiga elutuppa. Saunamaja kõrval on tiik kuhu saab peale leili võtmist hüpata end jahutama. Tiigis elavad ka mitmed kalad nagu karp, linask ja valge amuur ning sõpradega on võimalik korraldada seal ka kalapüügi võistlust.

Hoovialal on veel eraldi puude kuur kuhu on mahutatud ka kõik kinnistu korrashoiuks vajalik tehnika (muruniiduk, lumekoristus seadmed, trimmer jne.). Eraldi metallvõrguga aed on paigaldatud kasvuhoone, peenramaa, põõsaste (must sõstar, punane sõstar, karusmari, vaarikas) ja viljapuude (õunapuud, ploomipuud, kirsipuud, pirnipuud) ümber. Sellel alal kasvavad kurgid, tomatid, herned, kapsas, suvikõrvits, porgand, viinamarjad, maitsetaimed, vaarikad jpt. aiasaadused. Lähedal asuvatest metsadest leiab seeni, metsmaasikaid ja vaarikaid.

Ümbruskonnas liigub palju metsloomi (kitsed, jänesed, põdrad, oravad) ja metsaradadel saab liikuda nii jalgrataste kui ka muud liiki motoriseeritud sõiduvahenditega. Lähima bussipeatuseni on 2 km. Kaubandus, meelelahutus ja spordiasutused on ca 5 km kaugusel Paides. Hind sisaldab köögimööblit, köögitehnikat, muud sisseehitatud mööblit ja ka üksjagu tehnikat. Kokkuleppel on ka muu mööbli võimalus. Peale tehingut saab üsna kiiresti ka majja kohe sisse kolida. Enamus ettevalmistust selleks on juba tehtud.

Kui tekkis huvi koha peal ka kõik üle vaadata, anna julgelt märku ja lepime sobiva aja kokku. Aitan müüa ka teie olemasoleva kodu ja pakun pankade lepingutasude soodustusi ostu finantseerimise korraldamisel. Küsimuste korral võta kindlasti ühendust.

Viljo Pettinen
Kutseline maakler / Kinnisvarakonsultant

Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 58041
Kutsetunnistus: KKM 181149
Tel: +372 5110 939
e-post: viljo.pettinen@domus.ee

Kuulutuse number: 10886586

55
Lisatud: 18.09.2021 00:56
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt