Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Jingjianyaotui isekleepuv kehaplaaster

6.50 €

Tallinn

Nagu kõiges hoiavad hiinlased oma retsepte saladuses ja täielikku koostist ei saa me teada mitte kunagi. Neid saladusi hoitakse aastatuhandeid. Õnn, et pragu on hiinlased andnud välismaalastele võimaluse kasutada oma tervendamise ja tervise toetamise saladusi. Traditsiooniline hiina meditsiin on unikaalne selle poolest, et kõik need teadmised on säilinud siiani ning jõudnud meieni muutmatutena. 

Mõju: looduslike essentside, aroomiõlide ja pehmendavate ainete unikaalne ühendus tugevdab ja toidab epidermist, tõstab naha turgorit ja elastsust, mõjub lihastele koosseisu tungimisega nahka. Mõjub kehast tuleva isikliku soojuse peegeldusega justkui ekraanist ja laseb palsamil tungida läbi naha lihastesse ja kudedesse. Omab soojendavat efekti, vähendab valulisust. Palsamil on terapeutiline mõju.   

Kasutusvaldkond: lihaste, kõõluste venituste, väsimuse, ülepinge korral, ebameeldivate tunnete korral kaelas, õlgades, ristluus, põlveliigestes, küünarliigestes, täiendava teraapiana.  

Kasutamine: eemaldada plaastrilt kaitsekile, panna kleepuva poolega kehale. Kasutada mitte üle 12 tunni päevas. Kasutada iga päev 1-2 tunniste vahedega 7-14 päeva vältel. Vajadusel võib protseduuri korrata.   

Vastunäidustused: komponentide individuaalne talumatus, mitte panna kahjustatud nahale, nahahaiguste ja allergiliste reaktsioonide, nahal olevate tugevate põletike, olemasolevate kardiostimulaatorite, raseduse korral, ettevaatusega lastele. 

Põhikomponendid: kaneeli eeterõli, hiina efedra, zilbora, heinputk, ingverijuure eetriõli, metsik safran, viiruk, mirra eetriõli, draakoniveri, mentool.  

Kaneeli eetriõli on efektiivne soojendavate segude koosseisus, suudab neutraliseerida mürki putukahammustuste korral ja aitab kergete mürgituste korral, kuna maandab intoksikatsiooni sündroomi. Kaneeliõli kasutatakse teadvusekaotuse vastase vahendina, pearingluste ja iivelduste korral. Kiirendab haavade paranemist ja sinikate ning marrastuste kadumist.

Kaneeliõli on kasulik ka sportimisel, tõstab selle efektiivsust, aidates kiiremini soojeneda ja kergemini taluda füüsilisi koormuseid.

Hiina efedrat kasutatakse iidsest ajast hiina traditsioonilises meditsiinis bronhiaalastma, külmetuste, bronhiidi ja muude haiguste raviks. 

Notopterygium incisum - taime juuri ja juurestikku kasutatakse terve rea külmetussümptomite korral, külmavärinate, palaviku, reumatoidse artriidi korral, maandavad valutunnetusi jäsemetes ja kogu kehas. Taime kasutatakse rahvameditsiinis jäsemetes ja liigestes, eriti ülakehas olevate valude maandamiseks. 

Heinputk - rahvameditsiinis kasutati taime toniseeriva ja tugevdava vahendina, närvivapustuste, epilepsia, hüsteeria, unetuse, seedimishäirete, gastriidi, düspepsia, meteorismi, hingamisteede põletikkude korral rögalahtistava, ussidevastase vahendina, padagra,hüsteeria. reumatismi, hambavalu ja kõrvavalu korral; õitsvate vartega raviti kõhutüüfust, koolerat, sarlakeid, leetreid. Heinputke tõmmis maandab lihasvalusid.

Metsikust safranist valmistatakse safloriõli. See õli on küllastatud linoolhappega (umbes 80 %), mida organism ei sünteesi. Linoolhape annab veresoontele elastsust, reguleerib organismi elutegevuse tähtsaid protsesse, omab niisutavat efekti, kõrget läbitungimisvõimet.

Safloriõli osutab pehmendavat, tugevdavat ja toitvat mõju nahale, normaliseerib rakufunktsioone, parandab vereringet, omab põletikuvastast mõju, kõrget niiskusthoidvat ja niiskust reguleerivat võimet. Lisaks on see muude komponentide heaks juhiks läbi naha.  

Mirra eetriõli. Mirra - viiruki lähim sugulane. Need taimed kuuluvad ühte perekonda ja omavad sarnaseid omadusi, kuid seejuures on erinevad.

Omadused: harmoniseerivad, antibakteriaalsed, antiseptilised, palsamlikud, antimikroobsed, desodoreerivad, regenereerivad, põletikuvastased, toniseerivad, valuvaigistavad, palavikku alandavad, tursetevastased omadused. 

Väljalaske vorm: plaastrid 7х10 cm – 5 tükki pakendis.

Säilitamine: kuivas jahedas kohas.

Ettevaatusmeetmed: vaid välispidiseks kasutamiseks, hoida lastele ja loomadele kättesaamatus kohas. 

Säilitamise aeg: 4 aastat

 

Hind 8,15 €

 

Soodushind 6,50 €

2 originaali ja rohkem x 6 € iga

 

Soetada võib siin:

 

Vajadusel saatmine Smartpostiga, läbi Omniva pakiautomaatide – 3 eur, läbi postkontori – 5,23 eur

Kuulutuse number: 10309094

132
Lisatud: 27.03.2024 11:21
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt