Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Kasvuhoone

307 €

Paku oma hinda

Sisaldab KM

  • Seisukord Uus
Hüüru, Saue vald, Harjumaa

Kasvuhoone „Dashnaja-Dvushka“

Kasvuhoone "Dashnaja-Dvushka "

Kasvuhoone on proekteeritud ja valmistatud paljude aednikute palvel, kes omavad väikesi aia krundid. "Dashnaja-Dvushka" garanteeritult toodab head saagikust väiksel pinnal, hoolimata ilmast!

Kasvuhoone "Dashnaja-Dvushka " on kavandatud, et luua mikrokliima,mis soodustab aiakultuuri kasvamist suvilates ning aedades.Kasvuhoone võib omada erinevad pikkust, vastavalt kliendi soovile. Vajalik kasvuhoone pikkus pakkub ostuga täiendavaid pakendeid, lisaks baasilisele pikkusele 2m, mis koosneb pikendus vahetükidest.Varjatud mulla piirkond sõltub pikkusest.Paigaldatud kasvuhoone kõrgus – 2,2 m.

Kasvuhoone karkass on valmistatud tsingitud rauast ning teda kinnitakse mutrite ja kruvide abil. Vundamendi kasvuhoone ei nõua, kuid vundamendi peale paigaldus on lubatud. Kasvuhoone kinnitakse pinna külge spetsiaalsete raami lõppude maasse sisendades. Komplekti kuulub kattematerjal kasvuhoone kattmiseks (kihtplastik 4mm) ja kõik kattematerjali kinnitamiseks vajalik. Kasvuhoone omab kaks poolest vastandlikud ukseavad ja iga ukseava koosneb aknast ja uksest.

Kasvuhoonete tugiraamistikud on kompaktsed ja mahuvad sõiduauto bagaažnikusse. Kärgpolükarbonaati saab ühte rulli keerata (kõik lehed) diameetriga alates 60cm kuni 1,2 m, pikkusega 2,1 m. Selleks, et kärgpolükarbonaadiga kasvuhoonet transportida, on vaja ülemise bagaažnikuga sõiduautot või haagis.

Te võite kasutada ka meie kohaletoomise teenust.

TULE JA VALI OMA KASVUHOONE!
TULI AEG OSTA VAJALIKUD ASJAD!

KASVUHOONEMAJA
Teid otab Suur Valik kasvuhooneid.Te võite teha tellimuse,saada info paigaldamise kohta ja kohaletoimetamise kohta.

Võib ka osta kasvuhoone katte(polükarbonaat).

EDOKSI OÜ, KASVUHOONEMAJA

Kuulutuse number: 10672371

2081
Lisatud: 09.02.2024 13:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt