Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tilkkastmise süsteem

79 €

Sisaldab KM

  • Seisukord Uus
Hüüru, Saue vald, Harjumaa

Tilkkastmise süsteem "Vodomerka"

Tulles aiamaale tahate mitte ainult töötada vaid ka puhata. Probleemi kastmisega aitab lahendada meie kastmisesüsteem „Vodomerka“. Selline kastmisesüsteem kastab kõik taimed õigel ajal ise, ilma Teie osaluseta. Tilkkastmisesüsteemi „Vodomerka“ unikaalsus seisneb automaatkontrolleris, mille abil saate valida intervalli ja veevaru kestvuse.

Kastmine on vajalik kõikidele taimedele, aga selle sagedus sõltub konkreetsest stiilist. Käsitsi kastmine võib tugeva veevooluga üleujutada ja kahjustada taime juuri ning see tähendab taimede hukkumist. Automaatkontrolleriga „Vodomerka“ on see võimatu. Selline süsteem võimaldab valida täpse aja pidevaks kastmiseks, 2 minutit kuni 2 tundi etteantud perioodilisusega. Näiteks igapäev 10 minutit või 2 korda nädalas pool tundi. See on ideaalne lahendus neile, kellel ei ole võimalust käia igapäev aiamaal.

„Vodomerka“ on mõeldud taimede kastmiseks, avatud ja kaitstud krundi tingimustes. Paindlikud voolikud on asetatud peenarde vahele. Kui käsitsi kastmise veevool võib ajapikku hävitada peenraid ja voolata rajale, siis süsteemiga „Vodomerka“ igal taimel on oma tilguti, mis võimaldab ühtlase ja ökonoomilise kastmise, mis ennetab vee voolamist krundile.

Põhisüsteemi pikkus on 4 meetrit, täiendav lisand on 2 meetrit. Voolikud paigaldatakse mutriga adapteri abil veemahutisse või tünni külge. Selleks, et mustus ei satuks voolikusse on konstruktsioonis ettenähtud mehhaaniline süsteem veepuhastamiseks.

Kuulutuse number: 10755376

86
Lisatud: 28.04.2023 08:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt