Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Kitsefarmi tehnika/ Lamba-ja kitsefarmide sisustus

Hind määramata

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Lamba- ja kitsefarmide sisustus
SEADMED KITSEDE JA LAMMASTE PIDAMISEKS
Kitsed, lambad, oinad kuuluvad väikesarvloomade hulka. Kitsede olulisimaks omaduseks on hea kohanemisvõime erinevates pidamistingimustes. Neid kasvatatakse üle terve suurriigi territooriumi. Lisaks on kitsede jaoks iseloomulik ka see, et nende pidamine eramajapidamises ei ole väga koormav. Neil on hästi arenenud seedeorganid, mis võimaldavad seedida kuni 60% tselluloosi sisaldavaid söötasid. Lisaks oskavad kitsed hästi ära kasutada köögivilju, juurvilju, puuvilju ning köögilaua jäätmeid.

Tegemist on vähenõudlike loomadega ning neid peetakse kuivas, valgusküllases ja tuuletõmbuste vabas ruumis.

Ühe kitse kohta on ette nähtud 3 m2 ruumi. Toatemperatuur peab olema vähemalt +5-10 kraadi. Suure niiskuse juures kitsepiima rasvasisaldus langeb. Ruumidesse paigaldatakse heina söödakorvid.

Kitsed on puhtust armastavad loomad, seetõttu peab neil alati olema piisavalt asemekatteid. Asemekattena kasutatakse saepuru, turvast, kuivanud lehti. Ruumis on olemas kitselava kitsede jaoks 45-50 cm kõrgusel põrandast. See on kitsede tervisele hea, kuna põrandat mööda liikuvad tuuletõmbused põhjustavad udarahaigusi.

Tulutoova kitsepiima ja -juustu farmi rajamiseks on vajalikud vastavad seadmed tagamaks nende seadmete projekteerimine, tootmine, valmistamine, ehitus, tarne ja paigaldus, lisaks tuleb need seadmed käivitada, tegutsedes vastavaalt juhendile ning kehtivatele rahvusvahelistele seadustele, normidele ja standarditele.

Pakume seadmete valmistamist, tarnet ja montaaži algusest peale rajatavatele ja rekonstrueeritavatele farmidele ning ruumidele. Kitsedele ja lammastele mõeldud sisustus on põhimõtteliselt paljuski sarnane ega erine väga üksteisest mitte millegi poolest. Erinevus seisneb vaid tellija individuaalsetes nõudmistes piirdekonstruktsioonide ja söödalava osas. Kõnealune sisustus on väliselt väga lihtne, kuid tootmises keeruline ning nõuab kogemustega lähenemist.

Kuulutuse number: 11777161

79
Lisatud: 19.09.2023 08:23
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt