Eesti

Kontoritool “Big Boss”, kreemjas ja must.Tasuta transport

99 €

Sisaldab KM

Saadavus: 10 tk.

  • Seisukord Uus
Tallinn

värvus: kreemjas ja must

Must 99€

Kreemjas 89€
materjal: ökonahk
Jalg: kroomitud teras
rattad: kummist
mehhanism: kang (liblikas)
maksimaalne koormus: kuni 130 kg
mõõdud (laius / kõrgus): 102-110 cm
jalatugi (laius / kõrgus) 38 x 22 cm
iste (laius / kõrgus) 51 x 46 cm
seljatugi (laius / kõrgus) 66 x 50 cm
kaal : 16 kg
KUMMIRATAD – kummirataste kasutamine tähendab, et põrand ei teki kriimustusi. Rattad muudavad liigumise turvaliseks ning nende liigutamine on vaikne ja mugav . Viie jalaga kroomitud terasest alus koos topeltratastega tagab stabiilse liikumise ja lisab tugitoolile elegantsi.
LÕÕGASTAV JALATUGI – lisaks on tugitoolil istme alla peidetud ülestõstetav, lahtikäiv jalatugi, mis tagab kasutusmugavuse ja parandab vereringet jalgades . Õige asend vähendab keha väsimust ja välistab valest asendist põhjustatud lihasvalu. Hoolitse nii enda kui ka lapse tervise eest!
REGULEERIMINE – tugitooli saab kohandada vastavalt individuaalsetele vajadustele, tänu millele saavutame uskumatu kasutusmugavuse; istme kõrguse reguleerimine . Lisaks võimaldab lisa funktsioon teil tooli kiigutada ja kallutada , mis võimaldab teil hetkeks lõõgastuda (lukustusvõimalus antud asendisse). Jalatugi on ka reguleeritav/sissetõmmatav.
KIIRE JA LIHTNE KOMPLEKTEERIMINE – kogu tooli kokkupanemise protsess on kiire, lihtne ja meeldiv. See ei tohiks kesta kauem kui 10 minutit. Tänu ökonaha kasutamisele on tugitooli lihtne puhastada, vaja läheb vaid niisket lappi.

Kaup Suur Sõjamäe 25A,Perekaubad ladu E ja N 12-13
Kaugemale kulleriga koju +0€

Kuulutuse number: 10979903

1684 (+3 täna)
Lisatud: 05.05.2024 08:52
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt