Eesti

Kontoritool “Boss” must,valge .Tasuta transport!

89 €

Sisaldab KM

Saadavus: 10 tk.

  • Seisukord Uus
Tallinn

materjali värvus: must,valge ja pruun
materjal: ökonahk
põhi: kroomitud teras
rattad: plastik
mehhanism: kang (liblikas)
mõõdud (pikkus/laius/kõrgus): 60/63/123cm
tooli kõrguse reguleerimine: 113-123cm
istme kõrguse reguleerimine: 73-83cm
maksimaalne koormus: kuni 130 kg
tugitooli kaal: 16 kg
PLASTIKRATTAD – tugitoolil on tugevad plastikrattad. Kahekordsete ratastega kroomitud terasest viietärniline alus tagab stabiilse liikumise ja lisab tugitoolile elegantsi.
MUGAV – profileeritud, lai iste ja seljatugi sobivad ideaalselt istuva inimese figuuriga . Lisaks on toolil kahekordne kiht pehmendust, mis suurendab oluliselt kasutusmugavust. Kõrge sisseehitatud peatugi ja sobiv profileerimine tagavad funktsionaalsuse ja peatoe. Käetoed on pehmed ja mugavad , mis vähendab küünarnukivalu ja lülisamba koormust.
REGULEERIMINE – tooli saab kohandada vastavalt individuaalsetele vajadustele, tänu millele saavutame uskumatu kasutusmugavuse; on istme kõrguse reguleerimine. Lisaks võimaldab funktsioon TILT teil tooli kiigutada ja kallutada, mis võimaldab teil hetkeks lõõgastuda (saab lukustada etteantud asendisse) .
KIIRE JA LIHTNE MONTAAŽ – kogu tooli kokkupanemise protsess on kiire, lihtne ja meeldiv. See ei tohiks kesta kauem kui 10 minutit. Tänu ökonaha kasutamisele on tooli lihtne puhastada, vaja läheb vaid niisket lappi.

TASUTA KULLERIGA KOJU!

Kuulutuse number: 12376791

463 (+1 täna)
Lisatud: 27.04.2024 10:36
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt