Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

MICROBRIC EDISON V2.0 PROGRAMMEERITAV ROBOT

25 €

  • Seisukord Kasutatud
Türi, Türi vald, Järvamaa

Edison on peopessa mahtuv autonoomne kompaktrobot, mida saad lõbusamaks ehitada LEGO klotsidega. Programmid laaditakse robotisse arvuti või tahvli kõrvaklapi auku käiva juhtme abil. 1 programm on kaasas (pakendi peal).
Edisonil on 2 (eraldi või koos juhitavat) mootorit rataste jaoks, eesosas on kaks valgusandurit, kaks infrapuna LED-i koos anduriga takistuste vältimiseks, kaks punast LED lampi, heliandur plaksutuvastamiseks. Kõhu all on joonejärgimise andur, mis koosneb punasest LEDist ja valgusandurist, samuti lüliti ning programmeerimisjuhtme ühendamise koht. Juhtimisnuppe on 3: käivita, stopp ja salvesta.

Edisoni valmisprogrammide ja EdBlocksi graafilise programmeerimiskeele abil saad Edisoniga alustada juba lasteaias ning areneda edasi koos matemaatikateadmiste lisandumisega koolis. Ehita Edisonist LEGO klotside abil põnevaid seadmeid, juhi teda telekapuldiga või plaksuga, tee joonejärgimist, rallisõitu või sumomaadlust. Vilguta tulesid, kirjuta muusikat, väldi takistusi või pane Edisonid omavahel suhtlema.

Eestikeelset materjali robotiga tegelemiseks leidub veebis väga palju.

Andmed:
Toide 4x AAA patareid
Kaal 140g


Komplektis:
Robot
Programmeerimisjuhe
Pakend juhistega

NB! Tegemist taastatud ja kontrollitud kasutatud seadmega. Kasutusjälgi esineb minimaalselt (uueväärne).

Transport: Ostja tuleb järgi või Omniva pakiautomaat

Kuulutuse number: 12112879

188
Lisatud: 19.03.2024 09:35
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt