Eesti

Robot Sumobot Clementoni

12.50 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Clementoni Sumobot

Clementoni Sumobot toob robootikamaailma otse teie kätesse. See robotikomplekt on loodud pakkuma kaasahaaravat ja harivat kogemust igas vanuses entusiastidele. Ehitage oma Sumobot nullist, kasutades kaasasolevaid komponente, õppides samal ajal inseneriteadusi. Komplekt sisaldab samm-sammult juhiseid, tagades sujuva kokkupanekuprotsessi. Kui see on ehitatud, vabastage oma Sumoboti jõud, kui see navigeerib läbi erinevate väljakutsete ja vastastega võitlemise. Oma intelligentsete anduritega pakub Clementoni Sumobot tundide kaupa interaktiivset lõbu ja õppimist. Samuti arendab see loovust ja probleemide lahendamise oskusi. Valmistuge Clementoni Sumobotiga põnevale robotiteekonnale.

Intelligentne robootika

Sumobot on varustatud intelligentse robootikatehnoloogiaga, mis võimaldab sooritada keerulisi liigutusi ja reageerida keskkonnale. See kasutab takistuste tuvastamiseks, radadel navigeerimiseks ja interaktiivses mängus osalemiseks andureid ja algoritme.

Hariduslik ja STEM-keskne

Robot on loodud hariduslikku väärtust silmas pidades, edendades teaduse, tehnoloogia, inseneriteaduse ja matemaatika õppimist. See tutvustab kasutajatele robootikakontseptsioone, programmeerimisloogikat, probleemide lahendamise ja kriitilise mõtlemise oskusi. Praktilise katsetamise ja uurimisega saavad kasutajad lõbutsedes süveneda robootika põnevasse maailma.

Kuulutuse number: 12583439

46 (+2 täna)
Lisatud: 25.04.2024 14:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt