Eesti

Mootori ja automaatkäigukasti tarkvara uuendus

130 €

Tallinn

BMW autoomanikele pakume:

1. Arvutidiagnostika, teenindusfunktsioonid - 20/30 (ilma/väljasõiduga)

2. Kui teil on probleeme järgmiste keskkonnasüsteemidega - AdBlue, Nox, Cat, DPF, EGR. Pakume püsivara salvestamist ilma nende süsteemideta - need on paketist välja jäetud - failid alates 130 eurost.

3. Samuti pakume püsivara mootorile (alates 2000) ja automaatkäigukastile (alates 2004) (tüütu tühjuse kõrvaldamine, käiguvahetuse kiiruse suurendamine, lülituspunktide muutmine, sidurite surveaste) eemaldatud tehasepiirangutega võimsusele ja pöördemomendile. Kuna kõik mootorid ja automaatkäigukastid on projekteeritud, saavad ja peaksid töötama suurema kasuteguri ja efektiivsusega, kuid need on tootja poolt programmeeritud või õigemini "pigistatud" nii, et need sobiksid erinevatele turgudele, maksusüsteemidele, keskkonnastandarditele ja meil on see, mis meil on. Failid alates 150 eurost.

4. Mootori ja automaatkäigukasti juhtplokkide kloonimine, ilma et oleks vaja esinduses siduda. Hinnad alates 100 eurost.

5. Adapterid enesediagnostikaks, kodeerimiseks, teenindusfunktsioonide täitmiseks, peidetud funktsioonide aktiveerimiseks - 20 eurot. Või kui vajad ISTA edasimüüja programmi vms, saame selle ka paigaldada (100 eurot).

Enamiku autode puhul on võimalik kaug-ümberprogrammeerimine (ükskõik, kus te geograafiliselt asute).

Vaja läheb sülearvutit, internetti ja adapterit (saadame postiga).

Püsivara põletamise kohta suurenenud võimsusnäitajatega või püsivara põletamise kohta ilma keskkonnasüsteemideta konfiguratsioonidega - see on saadaval ka kõigi teiste markide ja mudelite jaoks (diisel, bensiin, turbo, atmosfäär) Teie mugavuse huvides pakume Teile sobival ajal tasuta väljumist tööde tegemiseks Teie aadressil.

Tallinn, Tartu, Narva

Vaata meie teisi kuulutusi.

#AdBlue #EGR #DPF #Nox #Stage 1 #Chip-tuning #ЭдБлю #ЕГР #ДПФ #Стейдж 1 #Чип-тюнинг #Клонирование #cloning #clone #kloonimine #ecu #zf #vgs #powershift #dsg #Tallinn #Estonia #Таллинн #Таллин #Эстония #бмв #bmw #vag #audi #vw #skoda #seat #dsg #s-tronic #tuuning #ауди #фольсваген #шкода #сеат #дсг #с троник #Stage1 ee

Kuulutuse number: 12223721

300 (+3 täna)
Lisatud: 28.03.2024 19:53
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt