Eesti

Mootori tarkvara uuendus ja sportrežiimi aktiveerimine

20 €

Tallinn

Mercedes-Benzi autoomanikele pakume:

1. Arvutidiagnostika, teenindusfunktsioonid - 20/30 (ilma/väljasõiduga).

2. Agility režiimi aktiveerimine (diiselmootoriga autodele), mis on sportrežiimi analoog. See on installitud, kuid mitte aktiveeritud.

3. Kui teil on probleeme järgmiste keskkonnasüsteemidega - AdBlue, Nox, Cat, DPF, EGR. Pakume püsivara salvestamist ilma nende süsteemideta - need on paketist välja jäetud - failid alates 130 eurost.

4. Mootorile pakume ka püsivara (tüütute nüride kõrvaldamine, käiguvahetuse kiiruse tõstmine, lülituspunktide vahetus, sidurite surveaste) eemaldatud tehasepiirangutega võimsusele ja pöördemomendile (Stage1 ee). Kuna kõik mootorid ja automaatkäigukastid on projekteeritud, saavad ja peaksid töötama suurema kasuteguri ja efektiivsusega, kuid need on tootja poolt programmeeritud või õigemini "pigistatud" nii, et need sobiksid erinevatele turgudele, maksusüsteemidele, keskkonnastandarditele ja meil on see, mis meil on. Püsivara kirjutamine alates 150 eurost.

5. Mootori ja automaatkäigukasti juhtseadmete kloonimine, ilma et oleks vaja esinduses siduda. Hinnad alates 100 eurost.

6. Adapter enesediagnostikaks, kodeerimiseks, teenindusfunktsioonide täitmiseks, peidetud funktsioonide aktiveerimiseks lihtsa ja tasuta rakenduse abil - 50 eurot. Või kui vajate edasimüüjaprogrammi Xentry, Vediamo, DTS Monaco, saame need ka installida.

Enamiku autode puhul on võimalik kaug-ümberprogrammeerimine (ükskõik, kus te geograafiliselt asute). Vaja läheb sülearvutit, internetti ja adapterit (saadame postiga).

Suurendatud võimsusnäitajatega püsivara (Stage1 ee) või keskkonnasüsteemideta konfiguratsioonidega püsivara põletamise kohta - see on saadaval ka kõigi teiste markide ja mudelite jaoks (diisel, bensiin, turbo, atmosfäär).

Teie mugavuse huvides pakume Teile sobival ajal tasuta väljumist tööde tegemiseks Teie aadressil.

Tallinn, Tartu, Narva

Vaata meie teisi kuulutusi.

#AdBlue #EGR #DPF #Nox #Stage 1 #Chip-tuning #ЭдБлю #ЕГР #ДПФ #Стейдж 1 #Чип-тюнинг #Клонирование #cloning #clone #kloonimine #ecu #zf #vgs #powershift #dsg #Tallinn #Estonia #Таллинн #Таллин #Эстония #vag #audi #vw #skoda #seat #dsg #s-tronic #tuuning #ауди #фольсваген #шкода #сеат #дсг #с троник #Stage1 ee

Kuulutuse number: 12223673

348 (+2 täna)
Lisatud: 28.03.2024 19:53
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt