Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Rae vald, Peetri alevik, Uusmaa tee 1

199 800 €

  • Tube 3
  • Kogupind 74.0
  • Korrus 3
  • Korruseid majas 2
Uusmaa tee 1, Peetri, Rae vald, Harjumaa
Peetri alevikus tuli müügipakkumisse läbi kahe korruse korter, galeriimaja teisel ja kolmandal korrusel. Hoone on projekteerinud üks Eesti tunnustatud arhitektidest Emil Urbel. Antud maja plussiks on väiksem korterite arv (20), võrreldes naabruses paikneva galeriimajaga.

Hoonel puudub tüüpiline kortermajadele omane trepikoda. Selle aset täidab läbikumava katuse ja seintega trepp. Sissepääs asub teise korruse galeriitänaval. Antud korteri juurde kuulub eraldi asetsev panipaik, lisaks 2 auto parkimiskohta.

Kivimajas on betoonvahelaed, küte autonoomsest elumaja gaasikatlast, igas ruumis radiaatorid, plaaditud põrandates põrandaküte. Köetavat pinda 74 m².

Korteri I elukorrusel paikevad:
- esik, milles on nišš ülerõivastele ning jalatsitele, lisaks eraldi kapid.
- päikeseline ja valgusküllane elutuba koos kööginurgaga
- WC

II korrusele jäävad:
- väiksem magamistuba, mille aken jääb tänava poolsesse külge
- suur magamistuba, millel on walk-in garderoob ning millest avaneb pääs suurele, läbi maja terrassile. Terrassil saab nautida vaadet Peetri pargile. Soovi korral võib suurendada vannituba või ehitada saun walk-in garderoobi asemele.
- WC-ga vannituba, mille aken päästab sisse päevavalguse

Pakkumises olev kodu on olnud ühe omaniku omandis selle päris algusest peale. Valik sai tehtud tunnetuse järgi. See on hoitud kodu.

Lastega peredele on kindlasti suureks plussiks maja paiknemine Peetri pargi servas, seal asub laste mänguväljak. Peetri Lasteaed-Põhikool jääb vaid lühikese jalutuskäigu kaugusele. Koolis käivad lapsed saavad iseseisvalt hakkama.
Lisaks pargis asuvale laste mängumaale, kuulub maja juurde privaatne väikelaste mänguväljak.

Pealinnas tööl käivatele inimestele on kindlasti suureks plussiks linnalähedus. Peetrisse on rajanud oma kauplused ka suuremad kaubandusketid (Selver, Coop). Ülemiste Keskus jääb vaid 5 min autosõidu kaugusele.

Jagan meeleldi lisainformatsiooni nii telefoni kui e-kirja vahendusel. Väga külma talvega on olnud kommunaalkulud (kommunaalid + elekter) 170-180 eurot (väga külmal kuul 200 eurot, suveperioodil 110 eurot.

Olete oodatud tutvuma!

Kuulutuse number: 10890967

184
Lisatud: 21.09.2021 09:06
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt