Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tallinn, Nõmme linnaosa, J. V. Jannseni tn 8

130 000 €

  • Tube 3
  • Kogupind 47.0
  • Korruseid majas 2
J. V. Jannseni tn 8, Tallinn
MÜÜDUD!

Müüa kaasomandis oleval kinnistul asuva eramu II korruse korter. Eraldi sissepääs. On olemas notariaalne kasutuskorra kokkulepe. Müüdava kaasomandiosa suurus on 2/5. Aadress J.V.Jannseni 8-1.
Elamu projekt on aastast 1924 ja projekteerijaks T.Gutman. Elamu on miljööalast väljaspool asuv väärtuslik üksikhoone. Nõmme linnaosa piirides, väljaspool miljööväärtuslikke hoonestusalasid paiknevaid väärtuslikumaid hooneid käsitletakse väärtuslike üksikobjektidena (lähtudes planeerimisseaduse § 75 lõike 1 punktis 16 toodud võimalusest määrata üldplaneeringus lisaks miljööväärtuslikele aladele ka väärtuslikud üksikobjektid). Need hooned tuleb säilitada ja neile laienevad miljööväärtuslike hoonestusalade kaitse- ja kasutamistingimused.

Korter on remonti vajavas seisukorras, 3- toaline ja nagu selleaegsetele elamutele tüüpiline- kõik toad ja köök on läbikäidavad.
Kütteallikad on ahi ja pliit soojamüüriga ning elektriradiaatorid.
Olemas on pesuruum ja eraldi wc. Tsentraalne vesi ja kanalisatsioon.

Kuulutusele lisatud elamu, majandushoone ja krundi kasutuskorra plaanidel on müüdav kaasomandi osa tähistatud roheliste piirjoontega ja ühises kasutuses olev ala sinise piirjoonega.

Kivimäe rongijaam 350 m kaugusel, Jannseni Maximasse 850 m, Kivimäe põhikoolini on 500 m, Nõmme gümnaasiumini on 1,6 km või ühe peatuse jagu rongisõitu.

Kui tekkis tõsisem huvi, siis anna sellest teada helistades või kirjutades.

*Ostes kinnisvara 1Partner Kinnisvara vahendusel saad pankadest parimad kodulaenu lepingutingimused!
*Küsi kindlasti lisainfot parimate pakkumiste kohta!

Kuulutuse number: 11317934

179
Lisatud: 06.05.2022 09:11
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt