Eesti

UUS! Kosmeetikapeegel - 1x/10x suurendus, kahepoolne 360°

20 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kosmeetikapeegel - 1x/10x suurendus, kahepoolne 360 kraadi pööratav, LED, puutetundlik, laetava akuga (USB kaasas), reguleeritav eredus (5 taset).

Elegantse disaini ja ülikõrglahutusega kvaliteetne LED kosmeetiline peegel; on 2 külge: üks on tavaline peegel ja teine ​​10x suurendusega.

Tänu meigipeegli 10-kordsele suurendusele on teie naha spetsiifilised detailid selgelt nähtavad; ideaalne meigiks, näohoolduseks ja kontaktläätsede kandmiseks. Pange tähele: teravat peegeldust näete ainult siis, kui vaataja seisab 10 cm raadiuses (väga lähedal). See on normaalne füüsiline nähtus ja seda on kahjuks raske vältida.

Tänu pimestamisvabale 26 LED-tulele raami ümber näete suurenduspeeglis kõike, isegi vähese valguse korral. Puutelüliti võimaldab vabalt reguleerida 5 hämardatavat heledust, et see sobiks erinevate valgustingimustega.

Tänu kahepoolsele 360 ​​kraadi pöörlevale disainile saab raseerimispeeglit igas suunas täiesti vabalt pöörata ja püsib seejärel usaldusväärselt valitud asendis.

See lauapeegel on laetav. Laadige peegel lihtsalt USB-kaabli (kaasas) kaudu arvuti või USB-laadijaga; ei pea enam muretsema toiteallika pärast

Kuulutuse number: 11287438

440 (+1 täna)
Lisatud: 28.04.2024 02:13
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt