Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Viljandi maakond, Viljandi vald, Järtsaare küla, Soosaare

12 000 €

  • Seisund Vajab remonti
  • Kogupind 61.7
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Tellis
Soosaare, Järtsaare, Viljandi vald, Viljandimaa
NB! Hinna langus 20%
15000 eurolt 12 000 eurole.
Omanik on valmis kinnisvara vahetama näiteks auto, metsamaa. põllumaa või veekoguäärse krundi vastu.

Maale lähed nagu igapäevasesse SPAsse
Väike kasvuhoone, ürdipeenar, koer ja murulapikese niidad poole tunniga ära, ümberringi põllud ja metsad. Saab pikki jalutuskäike looduses teha, metsmaasikaid noppida ja põllulilli sülemetega koju tuua. Kõik oma ja looduslähedane, mõnus....
Kõlab nagu unistus maakodust? Just sellise võimaluse pakun välja sellel kinnistul, mis müüki tuli. Ridaelamu boks Järstsaare külas.
Siia saad luua just sellise maakodu millest hing igatseb ja süda soovib.

MAJA
Maja on ehitatud aastal 1975. Kokku on majas 4 ridaelamu boksi. Praegune omanik on alustanud seest renoveerimisega, ära on tehtud väga suur töö, nüüd saab alustad uue loomisega, vana praht on ära viidud. Renoveerimiseks on väljastatud ehitusluba - seega saab kohe ehitusega ka alustada. Kindla huvi korral saan saata täpsema info projekti kohta. Ridaelamu boks on kujundatud nii, et elu toimub kahel korrusel . Ülemisel korrusel on kaks magamistuba, alumisel korrusel on elutuba avatud köögiga. Elutoast pääseb ka oma privaatsele murulapikesel kuhu on võimalus terrass ehitada. Ridaboksi all on täiskelder, kuhu saab soovi korral sauna ehitada.

TEHNOSÜSTEEMID
Elekter - Majas on liitumine 3x40A
Vesi tuleb puurkaevust
Olemas algupärane kanalisatsioon.

ASUKOHT
Lähedal on Kolga-Jaani , kus on kool, kauplus, kõrts, seltsimaja. Kinnistule viiv tee on asfalteeritud. Kaugel pole ei Viljandi ega Põltsamaa, umbes 20-25 minuti autosõidu kaugusel. Tatusse on alla tunni sõitu ja pealinna u 1,45 h sõitu.

NB! Lausa pool majast on võimalik ära osta, haritavat põllumaad ca 4ha ja kaasomandis oleva küüni (täpsem info konkreetse huvi korral).

Kui kõnetas võta ühendust ja vaatame koos üle!

Kuulutuse number: 10886176

1163
Lisatud: 17.09.2021 22:48
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt