Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Архивация данных 23 - 96 GB / št - , Foto Video

5 €

Keila, Harjumaa

Predlogaju uslugu arhivatsii dannyi. 

23GB na odin disk. 5€ za disk ili 8€ za paru. Podrobno napisona po estonskii, mozno pozvonit.

 

Pakun teenust - digitaalsete andmete tagavarakoopia tegemine aastakümneteks. 
Mõistlikuim võrguvaba lahendus tänapäeval on BLU RAY plaatide kasutamine. Sekundaarseks variandiks või koopiaks väline kõvaketas (kukkudes võib hävineda, arvestatav ohutu eluiga 10 aastat). Kardab viiruseid (olete kuulnud viirusest, mis krüpteerib failid ja küsib avamise eest suurt tasu). 

Kõige kehvem koht andmete hoiustamiseks on arvutis. Välja arvatud kolmandas eksemplar kiireks ligipääsuks.

Ühele plaadile mahub 23GB andmeid. Fotod, Videod, Dokumendid jms. Andmeid saab lugeda Blu-Ray lugejaga (mängukonsoolid, uuemad arvutid/laptopid). Seda nii praegu kui ka 20 aasta pärast. Kõik plaadid saavad lõpetatud. Andmeid muuta ei saa, viirused ja pahavara ei saa midagi enam muuta. Andmeid saab hetkega alatiseks hävitada murdes plaadi pooleks või pistes selle mõneks sekundiks mikrolaineahju.

Ühe plaadi  valmistamine 5€, ühe paari (kui ei hoia teist koopiat pilves või välisel kõvakettal vms, hoia teist optilist plaati teisel aadressil, hoone võib uppuda, põleda jms) valmistamine 8€. Hind sisaldab ka edukalt salvestuse kontrolli.

Kui andmeid on rohkem kui 4 plaadi jagu, hind veidi langeb.

 

Andmed võib saata nii üle interneti (palun kasutage privaatseid kanaleid ja-või kasutage parooli) kui ka füüsilise andmekandjaga. Postiteenuse kasutamisel PALUN OMAGE AJUTIST TURVAKOOPIAT. Postitades risk kõvaketast kahjustada, eriti kehva pakkimise puhul. 

Kokkuleppel tulen Harjumaa piires andmetele järele. Saab tuua minu juurde, Keila lähedale. Üheainsa plaadi valmistamiseks kulub minimalselt 40 minutit - koheselt koopiat ei saa!

Plaatide kirjutatud andmed on kergesti transporditavad postiteenusega. Hoian andmete koopiat kuniks kinnitate andmekandja eduka kättesaamiseni.

Erisoovina võib tellida toorikuid mis on loodud ülipikaks arhiveerimiseks (jutt käib sadadest aastatest). 

Номер объявления: 10068346

52
Добавлено: 21.06.2020 09:38
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее