Эстония

Bluique Coral Beach Кухонные шторы 70х60 см

10 €

  • Состояние Новое
Tallinn

Valmis – komplekti kuuluvad kardinad, mis on valmistatud kahest paneelist, iga paneeli mõõdud on W28 x K24. Ülemine tasku 3-tolliste varraste jaoks sobib enamiku standardvarrastega, pingutusvarrastega või tavaliste varrastega, et neid oleks lihtne riputada. Kaunistage oma köök Blunique'i klassikaliste kardinakujundustega.

Valguse filtreerimine. Kvaliteetsest polüestrist valmistatud väikesed kardinad filtreerivad veidi valgust, lasevad tuppa pehme päikesevalguse ja pakuvad siseruumides tegutsemise ajal privaatsust.

Rippumisvõimaluseks on need vardataskuga lühikesed aknakardinad, mis sobivad enamiku tavaliste kardinapuude ja dekoratiivsete või kohvikute kardinapuudega. Vardatasku ülaosas saate kasutada klambreid, et anda sellele teistsugune välimus.

Mitu kasutust – talumaja ja maalähedane kujundus – need väikesed kardinad köögis, kohvikus, haagissuvilas, vannitoas, pesuruumis, pööningul, keldris või mujal, kus neid kasutatakse, võivad rõivaste üldist õhkkonda täiustada.

LIHTNE PUHASTADA – Meie köögikardinad on vastupidavad ja valmistatud 100% polüestrist, masinpestavad külmas vees ja trummelkuivatavad õrna tsükliga, kasutades ainult kloorivaba pleegitajat.

Номер объявления: 12787249

67 (+1 сегодня)
Добавлено: 24.05.2024 23:55
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее