Эстония

Хула-хупы Desire Deluxe для похудения

14.99 €

  • Состояние Новое
Tallinn

Mitmekülgne kasutamine: Hulla Hup sobib ideaalselt treenimiseks ja massaažiks. Toetab kiiret rasvapõletust ja masseerib vöökohta, et saaksid pärast pikka istumist lõõgastuda. Tõhus treeningseade, mis treenib ühe harjutusega süva-, selja- ja taljelihaseid.

Mugav kasutada: Reguleeritav disain ja 360 kraadi massaažirõngas võimaldavad mugavalt treenida ja leevendada alaseljavalu. Rasv põleb 2-3 korda kiiremini kui tavalised Hullahubi rehvid.

Nutikas rõngas, mis kunagi ei kuku: meie rõngas koosneb 24 eemaldatavast osast. Suurust saab vabalt reguleerida vastavalt oma vööümbermõõdule. Võrreldes tavaliste rõngastega ei pea te kartma, et nutikas rõngas kukub maha.

LIHTNE SAAVUTATAVAD TULEMUSED: see massaaži-treeningrõngas sobib ideaalselt pilatese, kardio-, HIIT-treeningu, fitness-treeningu või võimlemise jaoks. See võib muuta teie tavalised treeningud keerukamaks ja tõhusamaks. Suurepärane tugi kehakaalu langetamiseks.

KÕRGE KVALITEETNE NAHASÕBRALIK MATERJAL: Valmistatud vastupidavast ABS-plastikust, et vältida kulumist. Treeningu intensiivsust saate reguleerida nööri pikkust reguleerides. Pingutab tuharaid, jalgu ja käsi.

Seisukord : UUS

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!

Номер объявления: 12743428

49 (+4 сегодня)
Добавлено: 29.04.2024 17:47
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее