Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Дом продажа, 4 спальни - Raadiojaama tee 2, Lagedi, Ülejõe

340 000 €

  • Комнат 5
  • Состояние Реновировано
  • Площадь 170
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Другой материал
Raadiojaama tee 2a, Rae, Rae vald, Harjumaa

Müüa hubane ja ilus kodu Ülejõel, Lagedi keskuse lähedal.
Tegemist on paarismajaga, mille piirid on paika pandud notariaalse kasutuskorra alusel.

Tallinnaga on väga kiire ja mugav ühendus. Ülemiste kaubanduskeskuse juurde jõudmiseks kulub vähem kui 10 minutit. Ühistranspordist on olemas rong, buss ja marsruuttakso.


Lagedil on oma Kool ja lasteaed, mänguväljak ja  kauplus. Kergliiklustee, mis pakub jalutamise, jooksmise, jalgratta või rulluiskudega sõitmise ja kepikõnni harrastamise võimalusi. Ratsutamis - ja ujumisvõimalus, jõgi 50m. Aktiivne kogukond ja väga mõnus elukeskkond.


Maja esimese korruse kandevkonstruktsiooni materjaliks on silikaattellis, millel vahtpolüsteroolsoojustust 100mm, viimistlusmaterjaliks krohv. Teise korruse kandevkonstruktsioon on puitkarkassil, soojustuseks vill ja tuuletõke, kattematerjaliks laudis. Katusekatteks on profiilplekk.

Küttesüsteemi soojusallikaks on mugav Panasonic õhk/vesi soojuspump, soojuskandjateks on esimesel korrusel põrandaküte koos radiaatoriga ja teisel korrusel radiaatorid. Algselt oli puuküttel katel, kuid see asendati mugavuse pärast soojuspumbaga. Kulud küttele ja soojale veele mahuvad suvel 100€ sisse ja kõige külmemal talvekuul küündivad 300€ lähedale. Niisketes ruumides on põrandaküte. Vesi ja kanal on tsentraalsed, teenust pakub Eleveso AS. Tarbevee boileri suuruseks on 400L.


Esimesel korrusel on tuulekoda, avar trepihall koos köögi, söögitoa ja elutoaga, lisaks üks magamistuba väikese garderoobiga ja saun koos duširuumiga, samuti katla- ja majapidamisruum ning wc. Elutoast pääseb avarale terrassile, mille kohal on teise korruse suur rõdu.

Elutoas on ka suur ja ilus marmoriga dekoreeritud kamin. Eritellimusel sepistatud käepidemega betoonist trepp, tammepuidust astmetega. Seintele paigaldatud dekoratiivne graniitkivi. Esikus põrandal marmorplaadid ja TANK-st tellitud lükandustega mahukas garderoobikapp.


Teisel korrusel on kolm magamistuba, kahest pääs rõdule, lisaks avar, aknaga vannituba mille kõrval suur garderoobiruum. Garderoobiruumist pääseb pööningule (mis on ka võimalik välja ehitada), naabriga eraldab pööningut tulekindel vahesein.

Paigaldatud on lokaalne Paradox valvesüsteem. Tehnoruumis 2 tööstusvoolu pistikut. 

Kinnistu on ümbritsetud 2m kõrguse unikaalne paekivi müüriga, mis tagab täieliku privaatsuse ja kaitseb ka tuule eest, omapärane jalg- ja autovärav . Hoovis 35m2 grillimaja koos kamina, pliidi- ja suitsuahjuga, lisaks armas laste mängumaja koos liivaskastiga.

Kasutusluba taotlemisel!

Номер объявления: 10741664

3670
Добавлено: 12.07.2021 09:07
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее