Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Raasiku vald, Aruküla alevik, Harju tee 34

299 000 €

  • Комнат 4
  • Площадь 131.3
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Дерево
Harju tee 34, Aruküla, Raasiku vald, Harjumaa
Müügile on tulnud kapitaalselt renoveeritud eramu linnalähedases Arukülas. Maja juurde kuulub suur privaatne aiaga ümbritsetud krunt lisahoonetega ehitusaluse pinnaga 152 m2.

MAJA
Madalvundamendile ehitatud puitmaja I korrusel asub avar elutuba (37m2), köök, tuulekoda, veranda, esik, saunaga duširuum ja tualett. Lagede kõrgus on 2.70 m. II korrusele jäävad trepihall, 3 eraldi magamistuba ning ruumikad panipaigad. Maja on 5 aastat tagasi kapitaalselt renoveeritud: fassaad on soojustatud 100 mm kivivillaga, samuti on soojustatud vundament ja pööning, vahetatud kõik aknad, maja on saanud uue katusekatte, uue torustiku, tubadesse on paigaldatud ökonoomsed radiaatorid (Termo) ning õhksoojuspump ja teostatud uus siseviimistlus.

Majja võib ostja soovi korral jääda piltidel nähtav mööbel ja sisustus.

Kõik dokumendid: ehitus- ja kasutusluba, projektid, korstnapühkimise akt jms on korrektsed ja olemas.

KÜTE JA KOMMUNIKATSIOONID
Eramus on kombineeritud küttesüsteem: lisaks radiaatoritele ning õhksoojuspumbale on köögis soemüüriga puupliit, teisel korrusel korralikud ahjud ning sanitaarruumides elektriradiaatorid. Sooja vee tagab 100 liitrine elektriboiler. Maja ülalpidamiskulud jäävad talvel 200, suvel 50 euro piiresse.
Elektrivõimsust on 3x16 Amprit, interneti ja kaabeltelevisiooni toob koju Telia fiiberoptilise kaabli kaudu ja vesi tuleb majja krundil asuvast puurkaevust, kuhu on paigaldatud hüdrupaisupaagiga pump. Kanalisatsioon on lokaalne, tsentraalse trassiga ühinemise võimalus on reaalne lähitulevikus.

KRUNT
Suur, kõrghaljastusest ümbritsetud krunt on päikeseküllane ja samal ajal privaatne: kahel pool puudub naaber sootuks, kinnistu piiri taha jäävat naabrit puude tagant praktiliselt ei näe. Kinnistul paikneb lisaks elumajale 152 m2 ehitusaluse pinnaga, korraliku vundamendi ning kivimüüridega amortiseerunud kõrvalhoone. Varem sauna, abihoone ja garaažina kasutatud ehitist on võimalik renoveerida või ehitada selle asemele teine elumaja. Lisaks on kinnistul ka uus puukuur, lehtla, vundament kasvuhoonele ning väikest kõpitsemist vajav suitsuahi.

ASUKOHT
Arukülas asuvad hiljuti renoveeritud põhikool, Waldorfkool, lasteaed, noortekeskus, raamatukogu, perearstikeskus, kohvik. Olemas on terviserada, mis annab hea võimaluse harrastada aktiivset liikumist. Lähim toidupood on 1,5 km kaugusel, suurem kauplus Konsum ja ehitusood 2 km kaugusel. Tallinna kesklinn jääb 30 minutilise autosõidu kaugusele. Arukülas läbib Elroni raudtee, rongiga Ülemiste keskusesse saab 20, Balti jaama 30 minutiga. Lukustatava jalgrattahoiuga raudteejaam on 2 km kaugusel, marsruuttakso peatuseni on 300 m.

Olete oodatud selle hubase koduga tutvuma!

Номер объявления: 12159403

557
Добавлено: 19.06.2023 18:36
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее