Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, A. Kapi 8

145 000 €

  • Комнат 2
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 40.1
  • Этаж 3
  • Этажей в доме 3
  • Материал дома Дерево
A. Kapi 8, Tallinn
Müüa väga hea logistilise asukohaga, 2toaline kodu Kapi tn. Tallinna kesklinnas. Ajalooga majas (samas majas on elanud Artur Kapp) on pakkumisel väiksema kortermaja III korruse kodu.

Kui otsid midagi ehedat ja ajastutruud, siis siin, selles hubases kodus on kõik vajalik selleks olemas. Puitraamidega aknad, vanaaegne pottahi (täiesti töökorras ja annab ilusti sooja), veel vanast ajast päris kalasaba parkett jm kodusisutuselemendid on siin täitsa olemas. Loomulikult ei puudu siin ka tänapäevane köök koos kogu vajaliku tehnikaga, põrandaküttega vannituba ning jooksva veega WC :) Korteri juures on olemas keldriboks, puudub isiklik parkimiskoht.

Korteriühistu on siin tegus. Värskelt on tehtud hoone mõõdistamine ning hetkel oodatakse projekteerimisbüroolt renoveerimisprojekti, mis loodetakse veel sel aastal kätte saada. Remondifondi on kogutud juba kopsakas summa, et vajalikud investeeringud koos panga jm finantsasutustega ära teha. Kommunaalkulud on koos remondifondi (60 EUR) ja hooldustasuga (15 EUR) jäänud 90 EUR piiresse (lisaks elekter ja küttepuu).

Pakutava koduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võte minuga ühendust!

Номер объявления: 12256256

509
Добавлено: 11.08.2023 18:17
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее