Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Liivalaia tn 28

199 000 €

  • Комнат 2
  • Площадь 51.3
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 5
  • Материал дома Кирпич
Liivalaia tn 28, Tallinn
KORTER asub maja esimesel korrusel. Korteris on magamistuba koos garderoobiga, elutuba koos köögiga, vannituba ja wc, majapidamisruum. Vannituba ja tualett on koos. Korter on hiljuti renoveeritud – paigaldatud uus elektrijuhtmestik, uued siseuksed, uus köögimööbel koos tehnikaga ning värviti seinad. Põrandale on paigaldatud vinüülparkett (LVT). Vannitoas on paigaldatud uued põranda- ja seinaplaadid, dušisegisti, WC-pott, valgustiga peegel ning valamuga kapp. Korter on väga vaikne – aknad avanevad sisehoovi. Korteri juurde kuulub keldris olev panipaik.

MAJA katus, vee- ja kanalisatsioonitorustik ning kogu küttesüsteem on vahetatud. Kortermajas on fonolukusüsteem. Maja taga asub tõkkepuuga suletud hoov, kus on muruala ning tasuta parkimiskohad. Majas tegutseb aktiivne korteriühistu ning tulevikus on plaanis fassaadi uuendus ning hooviala korrastamine.

ASUKOHT on ideaalne kesklinna piirkond. Lähedal on ühistranspordipeatused, restoranid, kohvikud, kaubanduskeskused, meelelahutusasutused, tervisekeskused, spordihallid ning kõik muu eluks vajalik. Ca 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel asuvad Tiigiveski park, Lembitu park, Ida-Tallinna Keskhaigla ja Kalevi staadion koos tenniseväljakutega.

Helista või kirjuta mulle ning lähme tutvuma Sinu uue imelise koduga.

Номер объявления: 11509087

103
Добавлено: 09.08.2022 09:09
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее