Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Viimsi vald, Haabneeme alevik, Käärti tee 31

550 000 €

  • Комнат 5
  • Площадь 233.0
  • Этажей в доме 1
  • Материал дома Дерево
Käärti tee 31, Haabneeme, Viimsi vald, Harjumaa
Suurepärase asukohaga eramu, päikeseline, hoolitsetud iluaed, kaunilt kujundatud talveaed, hubane väliköögiga aiamaja, 3 erinevat sauna ning garaaž kahele autole ootavad uut peret, kes hindab privaatsust, mere lähedust, madalaid küttekulusid ning korralikku ehituskvaliteeti.

KLIENDIPÄEV: Kliendipäev toimub 12.04.22 kl 16.00-19.00. VAJALIK EELREGISTREERIMINE!

MAJA
Valgusküllane, madalate küttekuludega ühekordne eramu asub hoolitsetud iluaiaga krundil, vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel merest ning Haabneeme keskuse südamest. Eramu on pälvinud aastal 2010 Viimsi kaunim kodu tiitli ning aastal 2011 Vabariigi presidendi auhinna “ Eesti kodu 2011”.

PLANEERING
Avara eramu kaasaegne planeering sisaldab endas praktilist ruumide lahendust. Majas paiknevad esik/ hall ( 21,1 m2), avatud köök ( 22,6 m2), mille kõrval omakorda asub panipaik/ tehnoruum ( 10,1 m2), suur elutuba ( 50,4 m2), millest on pääs talveaeda ( 44,8 m2) ja väliterrassile, tualett ( 2,1 m2), garderoob ( 4,3 m2) ja 4 magamistuba ( 18,5 m2, 10,4 m2, 11,8 ja 9,9 m2). Ühes magamistoas on eraldi walk-in garderoob ( 3,4 m2).
Eraldi tasub märkimist ca aasta tagasi valminud saunakompleks ( 23,3 m2), mis sisaldab endas avarat eesruumi, Soome sauna, aurusauna, dušiala ning tualetti.

SISEVIIMISTLUS/ SISUSTUS
Majale annavad isikupära Skandinaavialikus stiilis heledaks värvitud seinad kombineerituna heleda või tumedama põranda tooniga.
Eramu seinu katab toonitav Seinex kate. Saunakompleksi ja tualettide seinad on plaaditud. Põrandaid v.a sauna kompleks, esik, tualett ja panipaik/ tehnoruum, katab kõrge kvaliteediline laminaatparkett või naturaalne lakitud parkett. Laed on kaetud puitkiudviimistlusplaatidega.
Köögist leiad kvaliteetse, mõned aastad tagasi uuendatud kvaliteetse köögimööbli, mis sisaldab endas integreeritud kodutehnikat ( induktsioonpliiti, kubu, nõudepesumasinat, ahju, mikrolaineahju). Külmkapp sügavkülma ja jäämasinaga asub panipaik/ tehnoruumis.
Kaarja kujuga, rohkete akendega, valgusküllase elutoa südameks on kamin ja avar puhkeala, millelt suurepärane vaade eramu hoolitsetud iluaiale.
Soome sauna kütab kiirelt soojaks leiliruumis asuv Harvia elektrikeris.
Kogu eramu siseviimistlust on uuendatud ca 1-3 aastat tagasi.

TEHNILISED ANDMED
Tegemist on monoliitbetoonist plaatvundamendil monteeritavatest puitkilpidest majaga, millel on kivikatus ning värvitud puitvooder.
Avatäideteks on kolmekordsed puitpakettaknad. Seinad on soojustatud 200 mm kivivill soojustusmaterjaliga. Pööningu vahelagi on soojustatud 350 mm kivivilla kihiga.
Põranda soojustamisel on kasutatud 200 mm EPS soojustusmaterjali.
Hoone soojusvarustus ja sooja tarbevee tootmine toimub maasoojuspumba baasilt.
Kõik hoone ruumid on varustatud vesipõrandaküttega, põrandakütet on võimalik reguleerida digitaalsete termostaatidega ruumi kaupa.
Hoone ventilatsioon on lahendatud sundventilatsiooniga. Elekter 32A.
Hoones on tsentraalne signalisatsioon, tsentraalne veevarustus ja kanalisatsioon. Vihmavesi juhitakse maja ümber olevasse drenaaži. Krunt on ümbritsetud aiaga - maja ees ja ühel küljel on vertikaalne, värvitud puitlaudis, ülejäänud perimeetris võrkaed.
Garaažiuks ning autovärav on puldiga avatavad.

KINNISTU
Eramut ümbritsev aed on kujundatud tõeliselt kauniks ja pilku püüdvaks pärliks.
Elamu kahes küljes asuvalt terrassilt saab nautida veesilmaga hoolitsetud iluaeda. Sametine muruvaip kutsub paljajalu astuma.
Aiast ei puudu viljapuud ning põõsad ja maja ühes otsas asuvad peenrad. Päikeselises tagahoovis asuvad mõned aastad tagasi ehitatud väliköögiga aiamaja ja tünnisaun ning mugav ja hubane talveaed.
Õhtuhämaruses pakub hubasust ja silmailu aiavalgustus.
Aiamajas on koosviibimiste tarbeks päeva ja õhtupäikesele avatud puhkeruum, väliköök ja suitsuahi. Sissesõidutee, maja perimeeter ning osa tagahoovist on kaetud sillutuskiviga. Garaaž ( 49,8 m2) on puitsõrestikseintega kivikatusega hoone, mis ehitatud kahe auto tarbeks.

ASUKOHT
Käärti tee 31 asuv elamu paikneb jalutuskäigu kaugusel Viimsi valla keskusest, rahulikus ja vaikses Haabneeme alevikus. Paari kilomeetri raadiusest leiad kõik eluks vajaliku- lasteaiad, koolid (1,5 km) erinevad poed ( lähim 850 m) ning söögikohad. Lisaks on läheduses mitmed suurepärased võimalused sportimiseks ( Viimsi Forus spordikeskus, Viimsi SPA, 1,8 km) ja looduses viibimiseks. Mereni on 800 m. Lähim ühistranspordi peatus asub 600 m kaugusel.

KULUD
Tarbevesi ja kanalisatsioon 3.396 eur/ m3.
Elekter talvekuudel ca 350.- eur, suvekuudel ca 100.- eur
Täpsemalt saab arvetega tutvuda kohapeal.

Номер объявления: 10956654

707
Добавлено: 16.11.2021 09:11
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее