Эстония

Järva maakond, Türi vald, Türi linn, Kalevi

99 900 €

  • Комнат 5
  • Состояние Нуждается в ремонте
  • Площадь 161.9
  • Этажей в доме 1
  • Материал дома Кирпич
Kalevi, Türi, Türi vald, Järvamaa
Müüa või vahetada 1-2toalise korteri vastu Tallinnas avar ja võimalusterohke kodu Türil. Väga hea logistilise asukohaga, siserajoonis asuv kodu on kohe elatav, aga vajaks värskendamist. Täna on majas 3 erinevat küttevõimalust: ahi-, gaas- ja õhk-õhk soojuspump. Lihtsate vahenditega võimalik tööle panna sokli korrusel asuv puuküttekatel või uuendada katel näiteks tänapäevase õhk-vesi tüüpi kütteseadmega. Sel juhul oleks majas radiaatorküte, kus igas toas on oma radiaator.

Maja ehitatud 1969 aastal kunagisele rajooni bossile ja selge on see, et sel juhul materjalide ja töö pealt kokku ei hoitud. Terve maja all on täiskelder, kus tehnoruum ja vee-ning kanalisatsioonitorud. Olemas on kaminaga sauna eesruum (või mingi muu ruum) ja ruum, kuhu saaks soovi korral ehitada sauna ja duširuumi. Täna on I korrusel erinevaid tubasid kokku 5, millest täna kasutusel kaks: magamistuba, elutuba, köök, duširuum/tualett, suur esik, tuulekoda ja tualett. Majja on 2 sissepääsu. Maja tagant nn peauks ja maja eest läbi kunagise garaaži. Garaaž on tegelikkuses majast ära kaotatud. Põrand on tõstetud muu põrandaga ühele tasapinnale ja alt soojustatud, võimaldades garaaži asemele teha näiteks 2 magamistuba ning olemasoleva ukse asemele näiteks suure akna. Ca 3 aastat tagasi sai täielikult uuendatud vannituba. Aknaga vannituppa paigaldati nii vann kui ka dušš ja lisati põrandaküte. Majja tuleb Telia valguskaabel.

Maja on ehitatud väikeplokkidest, madalvundamendile. Vahelagi on paneel ja välisviimistluses kasutatud krohvi. Maja katus on plekk. Hoones olemas 25A elektrivõimsust, mis võimaldab rahulikult kasutada ka olemasolevat väikest töökoda, mille sisustus ja seadmed jäetaks samuti soovi korral juba uuele omanikule kasutamiseks. Kõik hooned sh 30 m2 kuur ja kuuri kõrval olev kasvuhoone on seadustatud.

Kinnistu suurus on 1127 m2. Kinnistule on rajatud parkimiskohad, grillnurk, terrass ja hooldatud aed. Aias on erinevaid viljapuid (kirsid, õunapuud, ploom, pirn) ja põõsaid (mustad ja punased sõstrad), lisaks roosid jm.

Müüdav kodu on logistiliselt väga heas kohas. Paarisaja meetri kaugusel on kauplus Konsum, paarsada meetrit edasi on Türi ujula, teisele poole kõndide on suur staadion ja mõnesaja meetri kaugusel Türi Ühisgümnaasium.

Türi on armas väike linnake Järvamaal. Türil elab ca 5200 elanikku ja linna suurus on ca 7 km2.
Wikipedia kirjutab Türi kohta järgmist:
Türi on linn Järva maakonnas Türi vallas. Asub Pärnu jõe ääres. Türi linna läbib Tallinna–Viljandi raudteeliin ja Pärnu–Rakvere–Sõmeru maantee, pealinnaga ühendab teda Tallinna–Rapla–Türi maantee.
Tänapäevane Türi kui aedlinn on kuulus igal aastal toimuva Türi Lillelaada järgi. 2019. aastal toimus juba 42. lillelaat. Türi on ka Eesti kevadpealinn.
Türil tegutsevad Eesti Ringhäälingumuuseum ja Türi muuseum.

Pakutava koduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust!

Номер объявления: 12700837

193 (+3 сегодня)
Добавлено: 07.04.2024 18:08
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее