Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Raadi-Kruusamäe, Kummeli 20

159 000 €

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 69.1
  • Этаж 4
  • Этажей в доме 4
  • Материал дома Кирпич
Kummeli 20, Tartu
Tartu äärelinnas, Kummeli elumajade piirkonnas on müüki tulnud suurepärase vaatega 3-toaline korter.
PIIRKOND
Rahulik elutempo, rohelust täis ning kaasaegne elukeskkond – need on vaid osad märksõnad mis iseloomustavad Kummeli elumajade piirkonda. Kõik vajalik on käe-jala ulatuses. Maja ees asub kauplus Selver ning Maxima ja Tartu rattaringluse parkla, lähim bussipeatus on kohe maja kõrval Kummeli tänaval, kesklinna jõuab autoga vähem kui 10 minutiga. Läheduses mitmeid kerg- ning jalgratta teed. Lodjakoda ja Emajõe liivarand jäävad 15-minutilise ning Tartu seikluspark 20-minutilise jalutuskäigu kaugusele. Raadi mõisapark koos dendropargiga ja Raadi järv asuvad 1,5 km kaugusel.

KORTER
Hubases 4-korruselises kortermajas on maja 4. korrusel pakumises 3-toaline korter kogupindalaga 69,1 m², mille koosseisu kuulub suur rõdu (16,6 m²), esik (2,6m²), kaks magamistuba (9,6 ja 12,5 m²), avatud planeeirnguga köök-elutuba (23,2 m²) ning mõnusalt avar vannituba (4,6 m²). Korteri juurde kuulub panipaik keldris (3,5 m²) ja üks parkimiskoht tõkkepuuga piiratud parklas. Korteri optimaalne suurus ja kaasaegne tehnoloogiline lahendus tagab madalad kulud. Korteris on kaasaegne autonoomne soojustagastusega ventilatsioonisüsteem ja küttekulu mõõturid.
Korteri eripäraks on suur ja ilusa vaatega rõdu, kus saab nautida imeilusa päikesetõusuga hommikuid.

VIIMISTLUS
Korteri juures on kasutatud looduslikke viimistlusmaterjale: aknad on puitraamidega, siseuksed kaetud naturaalse spooniga ja põrandatel on naturaalne parkett. Vannitoa põrand ja seinad on plaaditud.

Võtke ühendust ja lepime kokku aja visiidiks!

Номер объявления: 11359615

62
Добавлено: 26.05.2022 09:07
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее