Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Viljandi maakond, Viljandi linn, Kesklinn, Hariduse 12

390 € в месяц

  • Комнат 2
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 30.7
  • Этаж 3
  • Этажей в доме 3
  • Материал дома Кирпич
Hariduse 12, Viljandi, Viljandimaa
Üürile anda uues majas, värskelt sisustatud, heledates toonides valgusküllane korter. Ruumid on varustatud mööbli, kodutehnika, valgustite ja rulookardinatega. Kodusoojuse tagab tsentraalne kaugküte (põrandaküte).

KORTER

Siseviimistlus ja tehnika on uus - võimalus olla esimene omanik! Kööginurgas on söögilaud, 2 tooli, köögimööbel tehnikaga: 2 keedualaga elektripliit, külmik, praeahi ja nõudepesumasin. Köögi tööpinda valgustab puutel töötav led valgustiriba.
Elutoas mugav diivan.
Magamistoas hetkel voodit ei ole (võimalik, et üürnik soovib oma voodit tuua), kui enda voodit ei ole, siis omanik toob 160x200 voodi. Mahukas riidekapp magamistoas on olemas. Esikus riidenagi ja jalanõude riiul. Tualetis ja duširuumis on kraanikausi kohal valgustusega peeglikapp, pesumasin. Põrandat kütab elektripõrandaküte.
Korteri aknad vaatavad lossimägede poole, kuhu paistab nii hommiku- kui päevapäike.
Interneti valmidus. Tsentraalne vesi. Turvauks. Korteri juurde kuulub kindel auto parkimiskoht tõkkepuuga hoovis ja panipaiga kasutamise võimalus soklikorrusel.

SISEVIIMISTLUS

Interjööris kasutatud Skandinaavia stiili: valged seinad ja aksendiks naturaalne tammeparkett. Eksponeeritud puittala köögis. Modernsed sisustuselemendid ja valgustid. Vannitoas keraamiline plaat.

ÜÜRILEPINGU SÕLMIMISEL

Üürilepingu sõlmimisel tuleb tasuda esimese kuu üür 390€ + tagatisraha 390€ + vahendustasu 390€+km€. Korter on täielikult sisustatud ja valmis üürilepingu sõlmimiseks.

NB! Korterit EI ANTA üürile kliendile, kellel on koduloomi või soovib ruume lühiajaliselt teistele edasi üürida!

TEHNOSÜSTEEMID:

Korteripõhiselt reguleeritav vesipõrandaküte (keskküte).
Tsentraalne vesi ja kanalisatsioon.
Soojustagastusega korteripõhine ventilatsioon.

HARIDUSE 12 KORTERMAJA
Kolmekorruselises kortermajas on kokku 25 korterit ja maja valmis 2022 aasta suvel.

HARIDUSE 12 ASUKOHT JA ÜMBRUSKOND

Hariduse tänav on rohelisem ja turvalisem elukeskkond Viljandi kesklinnas. Kesklinnas elamine säästab aega ning võimaldab rohkem perega või oma töö ning hobidega tegeleda. Hariduse tänava ümbruses on lokkav rohelus ja ürgne loodus, samas ka kõik eluks vajalik vaid mõnesaja meetri läheduses. Ümbritsev loodus ja kõrge haljastus loovad privaatse ning mõnusa miljöö ning muhedalt eluterve emotsiooni.
Viljandi on ka inspireeriv ja hubane linna keskkond, kus rahulik argielu on põimitud parajal määral meluga. Siin on mõnusad kohvikud ja kõrgelt hinnatud restoranid. Läheduses paiknevad laululava, lossimäed, Ugala teater, Pärimusmuusika ait ja Viljandi järveni viib rahulikult looklev metsavaheline tee.

Номер объявления: 11523436

203
Добавлено: 16.08.2022 18:12
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее