Eesti

Jooksulint Abarqs BZ-403M

349 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Abarqs BZ-403M jooksulint on kvaliteetne elektriline jooksulint, mis on mõeldud koduseks kasutamiseks. Jooksulint on varustatud täiustatud arvutiga, millel on rikkalik funktsionaalsus ja võimas 2 HP mootor .

Arvuti mällu on salvestatud 12 valmis treeningprogrammi ja manuaalne programm , mis võimaldab kohandada treeningprogrammi vastavalt oma vajadustele.

Jooksulindi ekraanil kuvatakse kogu treeningu ajal vajalik teave, näiteks kiirus, läbitud vahemaa, aeg, pulss, põletatud kalorid ja palju muud. Varustuse lisaeelisteks on pesa kõrvaklappide ühendamiseks, pulsiandurid käepidemetes, maksimaalne kiirus – 12 km/h , transpordirattad ja praktiline hoidik raamatule, tahvelarvutile või muudele elektroonikaseadmetele.Madala mürataseme tagab kõrgklassi mootor. Jooksurada töötab seetõttu vaikselt, mistõttu sobib see ideaalselt korteritesse. Jooksulint on varustatud vertikaalse voltimissüsteemi ja transpordirullikutega, et hõlbustada selle liikumist pärast treeningut.

PÕHIPARAMEETRID

Mudel: BZ-403M
Kiirus: 0,8 km/h – 12 km/h,
Kaldenurk: 0% – 15% (käsitsi reguleerimine – 3 taset),
Maksimaalne koormus: kuni 110 kg ( Pange tähele, et rasketel inimestel ei ole võimalik kitsal lindil joosta)

Mootori võimsus: 2 HP ( fikseeritud)
Jooksulint ise: 40 cm x 110 cm (laius x pikkus),
Seadme kaal: 33 kg ( koos pakendiga 39 kg, pakendi mõõt 24 x 67 x 144 cm )
Kasutamiseks: kodus

TREENINGU VÕIMALUSED
1) juhend – kiirust määrad ja muudad ise
2) režiimid – konkreetne aeg või vahemaa
3) programmid – igaüks neist koosneb 12 erineva kiirusega etapist

PS: Juhin tähelepanu , et komplektis on juhend poolakeelne. Toodet on lihtne kokku panna, juhendis on pildid ja osad on tähtedega märgistatud. Lisan juhendi ka siia. Soovi korral on võimalik kopeerida tekst google translate-i saada rahuldav tõlge ka eesti keelde. VAATAMISEKS VAJUTA

Infoks: Mudelid BZ-40 , BZ-402 ja BZ-403 on sama põhimõttega, ainult disain on erinev. Kui on mudeli taga M täht, see tähendab, et kaasas on ka eraldi massaažiseade ( vibreeriv), mis on jooksulindi külge kinnitatav ja aitab peale treeningut lihaseid lõdvestada.

Kohe olemas!

Kuulutuse number: 12590686

61 (+2 täna)
Lisatud: 23.04.2024 14:49
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt