Eesti

Jooksulint Abarqs BZ-42 on kvaliteetne elektriline jooksulin

475 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Jooksulint Abarqs BZ-42M on kvaliteetne elektriline jooksulint, mis on mõeldud koduseks kasutamiseks. Jooksulint on varustatud täiustatud arvutiga, millel on rikkalik funktsionaalsus ja võimas 3 HP mootor .

Konstruktsioon pinnaga 115 x 42 cm ja kandevõimega max 130 kg tagavad maksimaalse treeningmugavuse. Arvuti mällu on salvestatud 12 valmis treeningprogrammi ja manuaalne programm , mis võimaldab kohandada treeningprogrammi vastavalt oma vajadustele.

Jooksulindi ekraanil kuvatakse kogu treeningu ajal vajalik teave, näiteks kiirus, läbitud vahemaa, aeg, pulss, põletatud kalorid ja palju muud. Varustuse lisaeelisteks on kõrvaklappide ühendamise pesa, USB-port, käepidemetes pulsiandurid, suur maksimumkiirus – 17 km/h ja transpordirattad.

Toote kaal 46 kg
Kaal koos pakendiga 54 kg

Omadused:

Jooksulint on varustatud spetsiaalsete CS – Cushioning System (6 tk) sisetükkidega, mis vähendavad müra ja lööke. Kvaliteetne mootor tagab ka madala mürataseme. Jooksurada töötab seetõttu vaikselt, mistõttu sobib see ideaalselt korteritesse.

Jooksulint on varustatud vertikaalse voltimissüsteemi ja transpordirullikutega, et hõlbustada selle liikumist pärast treeningut.

Arvuti, mis kuvab kõik jooksuparameetrid, sealhulgas: distants, aeg, kiirus, pulss, põletatud kalorid

Jooksulint pakub 12 erineva treeningu astmega valmisprogrammi.

Meie jooksulindil on jooksurihma 3-kraadine kaldenurk, mida saate käsitsi seadistada – need on selle jooksulindi teised eelised.

PS: Juhin tähelepanu , et komplektis on juhend poolakeelne. Toodet on lihtne kokku panna, juhendis on pildid ja osad on tähtedega märgistatud. Lisan juhendi ka siia. Soovi korral on võimalik kopeerida tekst google translate-i saada rahuldav tõlge ka eesti keelde. VAATAMISEKS VAJUTA

Infoks: Mudelid BZ-40 , BZ-402 ja BZ-403 on sama põhimõttega, ainult disain on erinev. Kui on mudeli taga M täht, see tähendab, et kaasas on ka eraldi massaažiseade ( vibreeriv), mis on jooksulindi külge kinnitatav ja aitab peale treeningut lihaseid lõdvestada.

Kohe olemas!

Kuulutuse number: 12590694

199 (+1 täna)
Lisatud: 23.04.2024 14:50
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt