Eesti

Jooksulint Abarqs BZ425, laius 42 cm

509 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Jooksulint Abarqs BZ-425 on kvaliteetne elektriline jooksulint, mis on mõeldud koduseks kasutamiseks.

NB! Mille järgi valida jooksulinti? Eelkõige palume arvestada valiku tegemisel jooksulindi laiusega, milline on teie jaoks piisav laius? Väga oluline on kandevõime ning ka maksimaalne kiirus, kui soovite joosta kiiresti.

Jooksulint, mis sobib nii algajale kui ka edasijõudnule. Lisaks kiirusele saab reguleerida kallet ning teha enda jaoks jooks raskemaks, et kasvatada vastupidavust.

Ilm ei ole enam mureks, teie treeningu hooaeg kestab aastaringselt!

Jooksulindi ekraanil kuvatakse kogu treeningu ajal vajalik info, nagu: kiirus, distants, aeg, pulss, põletatud kalorid. Monitoriga saab ühendada telefoni või mp3 mängija, et kuulata muusikat.

Tootele on sisestatud 12 programmi.

FAT funktsioon – andmete (sugu, vanus, pikkus, kaal) sisendi põhjal saab arvutada KMI (kehamassiindeksi)

Jooksurada töötab vaikselt, mistõttu sobib ideaalselt ka korteritesse. Lisaks on jooksulint varustatud amortisatsioonisüsteemiga, mis parandab oluliselt jooksumugavust ja summutab sellega kaasnevad helid.

Jooksulint on varustatud väga lihtsalt kasutatava voltimissüsteemiga. Selle vertikaalseks seadmiseks tõmmake lihtsalt jooksurihma taga asuvat käepidet. Aluse külge on püsivalt kinnitatud transpordirullid, mis võimaldavad seda pärast treeningu lõppu liigutada.

Amortisatsioonisüsteem – Jooksulint on müra ja põrutuste vähendamiseks varustatud spetsiaalsete sisetükkidega ja 2 vedrupadjaga. See on süsteem, mis hoiab töömüra absoluutse miinimumini.

Lisaks heliisolatsioonile aitab see eelkõige kaasa treenija liigeste kaitsele. Lööke summutav süsteem tagab mugava jooksu, sõltumata jooksukiirusest või jooksulindi kaldest.

Reguleeritaval kallakul jooksmine on sinu treeningu koosseisus väga suur eelis. Lühikesed tõusud mõjutavad oluliselt jooksutehnikat. Sellise jooksu ajal muutuvad kiirtõmbuvad kiud palju aktiivsemaks, tänu millele saab jõudu ja kiirust juurde. Veelgi enam, oluliselt paraneb südame töö, nimelt ühe löögiga pumbatav vere hulk.

Pikem jooks tõusul on suurepärane ettevalmistus võistluseks maastikul, kui lisaks distantsile tuleb rinda pista tuule ja ebatasasustega.

Meie jooksulindi põhiomadused:

Madal müratase ja tugev konstruktsioon

3-astmeline kaldenurga käsitsi reguleerimine

Jooksurada saab kergesti kokku panna – pärast treeningut ruumisäästlik

Funktsioonirohke ja hõlpsasti loetav ekraan

Sisseehitatud kõlarid

CS – pehmendussüsteem

Helisisend (3,5 mm pesa) – võimalus ühendada muusikamängija või mobiiltelefon

USB-port

Kogu meie kaup on kohe olemas!

Kuulutuse number: 12590712

94 (+1 täna)
Lisatud: 23.04.2024 14:50
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt