Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Harju maakond, Maardu linn, Keemikute tänav 39a

76 000 €

  • Tube 1
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 35.0
  • Korrus 3
  • Korruseid majas 12
  • Maja materjal Paneel
Keemikute tänav 39a, Maardu, Harjumaa
Kaheteistkümne korruselises majas kolmandal korrusel asuv 1-toaline korter logistiliselt suurepärases asukohas.

PLANEERING
Müüdav korter on kõrgete lagedega ja väga avar ning suureks plussiks on korteri paiknemine: akendest avaneb kaunis pargivaade. Korteris paikneb esik, suur elutuba koos pääsuga rõdule ning kust suviti on kuulda rahustavat metsakohinat. Rõdult on samuti võimalik näha maja parklat. Köök on avar ning valgusküllane. Vannituba ja tualettruum paiknevad eraldi. Korteris on ka võimalik rõdu tubadega kokku ehitada ilma projektita huvilisele, kes sooviks natukene ruumi juurde tekitada.

VIIMISTLUS
Korter on renoveerimisjärgus. Korteris on tehtud seinte, lagede ning põranda kapitaalne renoveerimine. Seinad ja laed on sirgendatud ning pahteldatud. Sanitaarruumides on vahetatud kogu sisustus ning seintele ja põrandatele on paigaldatud uus plaat. Köögi ja koridori põranda parkett on vahetatud ning magamistoa parkett on täiesti renoveeritud. Lülitid, pistikud ja laternad on samuti korteris vahetatud. Korteris on vahetatud kogu torustik ja püstakud ning paigaldatud pakettaknat.

KÖÖK
Köögis rippkapid, uus söögilaud, kaks tooli, elektriahi pliidiga ja külmkapp. Samuti ka aknalaua all asub sisseehitatud suur kapp, kus saab kööginõusid hoida.

KORTERMAJA
Majas on hästi toimiv ühistu, ning maja ette on paigaldatud kaamerad, mida hästi ka jälgitakse. Kogu majas on vahetatud torustikud ning soojuskanalid. Kogu trepikoda on renoveeritud ning just on paigaldatud lisaks tavalisele liftile ka kaubalift. Maja sees asub ka tuletrepp.
Maja sissepääsu trepile on ehitatud ka invatrepp.
Suvel sai just äsja ehitatud majale juurde uus parkla ca. 15 parkimiskohale. Samuti hakatakse ka rajama maja vastas asuvasse parki jalutusrada.

KULUD
Majas on olemas kõik sideteenused kaasaarvatud ka STV, ning elektrinäidud on kaugloetavad.
Majas on stabiilselt madalad kommunaalkulud näiteks remondifont on 0.75€ ning kütte on 2.63€. Elekter ja vesi tuleb vastavalt kogusele, mis saab ära kasutatud.

ASUKOHT
Majast jalutuskäigu kaugusel asuvad suurem osa võimalikke poode nagu:
Maxima, Rimi, Selver, Prisma ning Grossi pood. 20 meetri kaugusel asub Kallavere kaupluse bussipeatus. Maja taga asub purskkaevuga Keemikute park, mille kõrval on ka lastemänguväljak. Kallavere keskkool asub majast 500m kaugusel ning umbes sama kaugusel asub ka Maardu gümnaasium.
Esimene lasteaed asub majast 700m kaugusel. Läheduses on ka Maardu Staadion.

Kuulutuse number: 12159763

695
Lisatud: 19.06.2023 19:32
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt