Eesti

Kitosaan

42 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kitosan on valmistatud punajalgsete merekrabide kilpidest. Ta saadakse kitiinist atsüüli eraldamise teel. Positiivse laenguga kitosaan on puhastatud atsüülist 85% võrra, mis tagab tema kõrge funktsionaalse efekti. Ta on fibriinile samane bioloogiline tselluloos. Inimese organismis laguneb kitosaan madalamolekulaarsusega aineteks, mis on kergesti omastatavad. Happelises keskkonnas kitosaan lahustub ja muutub positiivsete ioonide grupiks. Sattudes organismi lahustub osa Kitosaanist fermentide ja letsitiini mõjul ning imendub organismi vere kaudu, kus ta omastatakse madalamolekulaarsete ühenditena. Peamine neist on hüaluroonhape, mis kuulub rakkudevahelise aine koosseisu, rakumembraani ja silmakile koosseisu. Teine osa Kitosanist muutub niiskusega reageerides geelitaoliseks aineks ja tegutseb seedetraktis adsorbendina, puhastades jämesoolt.

Kitosaan pärsib vähirakke, reguleerides PH taset 7,35, mis on kõige soodsam lümfotsüütide aktiviseerimiseks. Imendudes verre taandavad Kitosaani komponendid vähirakkude poolt tekitatud toksiinid - taastub isu ja kehakaal. Kitosaan takistab metastaaside teket, kleepudes veresoonte sisepinnale ja blokeerides konjugeerunud molekulid, kellede abil toimubvähirakkude levik teistesse organitesse.

Kitosaan vähendab lipiidide taset veres, reguleerib kolesterooli taset, ühinedes sapphappega, mille abil toimub kolesterooli imendumine ja juhib selle organismist välja. Olles positiivselt laetud ühineb ta mistahes rasvadega, millel on negatiivne laeng, seetõttu on ta näidustatud rasvtõve korral ja aitab rasva ainevahetusprotsesside normaalsele kulgemisele kaasa.

Kitosaan alandab vererõhku, kuna ta reageerib soola (NaCL) kloori iooniga ja väljutab ta koos jääkainetega. Takistab sellega veresoonte spasme esilekutsuva aine - angiotensiini teket. Kitosaan vähendab suhkrusisaldust uriinis, seega sobib diabeedi korral. Parandab kudede mikrotsirkulatsiooni. Viib organismist välja raskemetalle, kiirituse jääke.

Parandab lümfidrenaaži. Ravib põletusi, traumasid, haavu. Leevendab valusid seljas ja nimmepiirkonnas. Taastab selgroolülidevaheliste ketaste vedelikusisaldust. (Koos BioZn-ga)

Mõju organismile:

1. Allutab vähirakke, mõjudes seejuures mitmes suunas. Esiteks, reguleerib organismi kudede PH-d (happe-leeliselist tasakaalu) madala leeliselisuse poole - umbes 7,35. Just sellise PH taseme juures on lümfotsüüdid (mis tavaliselt hävitavad halvaloomulisi rakke) kõige aktiivsemad. Teiseks, verre imenduvad "Kitosaani" komponendid maandavad vähiga seotud intoksikatsiooni, taastavad isu ja takistavad vähi kahheksiat - järsku kaalukadu halvaloomuliste uusmoodustistega haigetel. Kolmandaks, "Kitosaan" takistab metastaseerimist, külgnedes tihedalt veresoonte sisepinnaga, "Kitosaan" blokeerib niinimetatud konjugatsioonilised molekulid, millede abil toimub vähirakkude liikumine teistesse organitesse. Seda erksalt väljendunud vähivastast efekti kinnitasid ka jaapani teadlased, kes korraldasid "Kitosaani" mõju uuringuid.

2. Alandab lipiidide (rasvade), s.h. kolesterooli taset veres normaalsete näitajateni.

3. Alandab vererõhku hüpertoonikutel.

4. Alandab suhkrutaset uriinis liigse kehakaaluga inimestel, mis on tuvastatud jaapani teadlaste poolt ning mõjub profülaktilise vahendina diabeediarengu riski korral.
5. Tõstab immuniteedi taset organismi kudede PH reguleerimise teel, hoides seda madalleeliselises seisukorras.

6. Parandab kudede mikrotsirkulatsiooni.
7. Adsorbeerib ja väljutab organismist raskete metallide soolad (tina, elavhõbe, kaadmium jm.), mineraalväetised, keemilised värvained, ravipreparaadid, radionukliidid jne., mis kogunevad, aastate vältel mürgitavad organismi ja on paljude haiguste põhjuseks.

8. Parandab lümfisüsteemi drenaažomadusi (puhastumise võime).

9. Nahapõletuste, haavade ja muude traumaatiliste vigastuste ravi. Kunstnahk - "Hitosanist" kile, ei kutsu esile tõrjumise reaktsiooni, kantuna põletike pinnale, kasvab kergelt kudedega kokku, moodustamata arme.

10. Puhastab mao-soolkonna trakti - parandab peristaltikat, suurendab roemasside mahtu, mis soodustab soolestiku regulaarset tühjendamist, kõrvaldades meteorismi ja puhitsustunde.

11. Soodustab määrdevedeliku ülalhoidu liikmetes (põlve-, küünarnuki liigestes jne.) - hüaluroonhape.

Näidustatud järgmiste seisundite korral:

1. Onkoloogilised haigused.
2. Diabeet, muuhulgas insuliinisõltuv diabeet.

3. Maksahaigused.
4. Südame-veresoonkonna haigused, ateroskleroos, infarkt, insult, hüpertooniatõbi.
5. Rasvumine ja muud lipiidvahetuse häired.

6. Mao-sooletrakti haigused, haavandtõbi, düsbakterioos, krooniline kõhukinnisus, meteorism.

7. Nahakudede põletused, haavad ja muud traumad.
8. Mistahes päritoluga hüpoimmuunsed seisundid.
9. Ägedad ja kroonilised tootmis-, olmemürgitused, elamine ökoloogiliselt ebasoodsates regioonides, radiatsioonilised vigastused.

Väljalaske vorm: 120 kapslit x 500 mg

Annustamine: Alustada 1-2 kapslist päevas, tõstes järk-järgult 4-6 kapslini.



Tavahind on 52 eur

Soodushind 42 eur!

Hoiatus! Kapsli suurus kasvanud 170-500 mg, hind on muutunud kasulik!


Parandab lümfidrenaaži. Ravib põletusi, traumasid, haavu. Leevendab valusid seljas ja nimmepiirkonnas. Taastab selgroolülidevaheliste ketaste vedelikusisaldust. (Koos BioZn-ga)

Kuulutuse number: 11977794

175 (+1 täna)
Lisatud: 02.04.2024 04:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt