Эстония

Harju maakond, Harku vald, Vahi küla, Vahi tee 9

295 000 €

  • Комнат 5
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 109.5
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Vahi tee 9, Vahi, Harku vald, Harjumaa
Linnalähedases Vahi külas pakkuda uued, A-energiaklassi ja päikesepaneelidega, 5-toalised perekodud. Ühes ridamajas on 5 korteriomandit, mille juurde kuulub oma hooviala (plaan olemas piltide seas) ja 26,6 m2 suurune autovarjualune. Erinevalt tavalistele ridamajadele, ei ole pakutavatel kodudel ühist seina kõrvalboksidega ning on keskmisest suuremad hoovialad (654-1596 m2). Valmivad kevadel 2024, võimalik ka varem vaatama minna, maja on juba püsti. Olmas kehtiv hindamisakt! Müügihinnas 10 000 € väärtuses krediiti vabalt valitud köögisalongis.

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Pakutava perekodu planeering on meeldivalt avar ja läbi kahe korruse. Esimesel korrusel paikneb esik, tehnoruum, tualett, avar ja suurte akendega ning avatud köögiga elutuba ning magamistuba/kabinet. Elutoast pääseb ka majatagusele, lõunapoolsele, terrassile ja hoovialale.
Teisel korrusel asuvad kolm magamistuba. Trepist ühele poole jääb master bedroom suure walk-in garderoobi ja vannitoa-tualetiga. Teisele poole jäävad kaks veidi väiksemat magamistuba, mille kõrval teine vannituba-tualett.
Siseviimistlus lahendatakse heledates toonides. Eluruumide põrandatele paigaldatakse naturaalne puitparkett ning seinad värvitakse. Vannitubade ja abiruumide põrandad kaetakse keraamiliste plaatidega.

KOMMUNIKATSIOONID JA TEHNILISED LAHENDUSED
Hooned ühendatakse tsentraalse vee- ja kanalisatsioonitrassi. Kütteagregaatideks on tänapäevased õhk-vesi soojuspumbad ja soojuskandjaks vesipõrandaküte. Lisaks paigaldatakse boksipõhised soojustagastusega sundventilatsioonisüsteemi seadmed. Kogu hoones kasutusel ainult energiasäästlikud LED-valgustid. Planeeritud on ka päikesepaneelide paigaldamine. Kõik see kokku tagab maksimaalse ökonoomsuse.

EHITUSLIK INFO
Tegu on madalvundamendil kivimajaga, mis on väljast krohvitud. Vahelagi monteeritavast raudbetoonist ning kattusekatteks on plekk. Akendeks on 3x klaaspaketiga plastraamid.

PARKIMINE
Igal boksil on autovarjualune ja lisaks 2 parkimiskohta maja ees.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Vahi küla asub Tallinna Südalinnast vähem kui 30-minutilise autosõidu kaugusel ning on turvaline ja peresõbralik keskkond inimesele, kes hindab looduslähedust ja rahulikku elukeskkonda, kuid samas ka teenuste kättesaadavust. Ümbruses on valdavalt uued elamud ning heas seisukorras asfaldteed ja tänavavalgustus. U 3 km kaugusel asub Vääna küla, kus lähim haridusasutus – Vääna Mõisakool. 12-minutilise autosõidu kaugusel Laulasmaa, Vääna-Jõesuu ja Tabasalu, kus olemas kõik vajalikud teenused arstiabist kuni erinevate kaupluste ja söögikohtadeni. Samuti kaunid liivarannad.

Номер объявления: 12694902

74 (+2 сегодня)
Добавлено: 04.04.2024 18:16
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее