Эстония

Harju maakond, Tallinn, Kristiine linnaosa, Endla 61a

373 670 €

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 94.6
  • Этаж 2
  • Этажей в доме 3
  • Материал дома Кирпич
Endla 61a, Tallinn
Endla tänaval on valminud modernne, 6 korteri ja 2 äripinnaga, B-energiaklassi korterelamu. Kuigi Endla tänav on üsna suure tiheda liiklusega, siis on korterites sees vaikne tänu korralikele kolmekordsetele puitpakettakendele ja seinte heale helipidavusele. Maast laeni aknad muudavad pakutavad kodud mõnusalt avaraks ja valgusküllaseks. Hetkel on veel saadaval kaks 3-toalist ja kaks 4-toalist korterit. Panipaik ja parkimiskoht garaažis sisaldub juba müügihinnas! Maja on valmis ja kasutusluba tegemisel. Müügihinnas sisaldub 10 000 € väärtuses krediiti vabalt valitud köögisalongis!

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Pakutava perekodu koosseisu kuuluvad suur aknaga esik, kuhu võimalik ehitada nt walk-in garderoob, avatud köögiga elutuba, kolm magamistuba, vannituba-tualett ning lisaks eraldi tualett.
Siseviimistlus on lahendatud heledates toonides ning kontrasti lisavad tumedad aknaraamid. Kasutatud on väga kvaliteetseid materjale ja santehinikat. Põrandaid katab hele tammepuidust kalasabaparkett ning seinad on värvitud. Köögi põrand ning vannitoa ja tualeti põrand ja seinad on plaaditud. Valguslahendusena on kasutatud energiasäästlikke LED valgusteid ning hubasust lisavad timmerdatavad kariisivalgustid.

KOMMUNIKATSIOONID JA TEHINILISED LAHENDUSED
Majas on oma gaasikatlamaja ning korterites vesipõrandaküte. Kõikide tubade temperatuur on eraldi juhitav seinal oleva digitaalse juhtpuldiga. Lisaks on paigaldatud soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mis tagab hea sisekliima ning aitab kokku hoida küttekuludelt.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Müügihinnas sisaldub üks parkimiskoht soojas garaažis ja üks panipaik.

ENDLA 61A KORTERELAMU
Tegu on puitvoodriga kivimajaga, mille vahelaed on monoliitsest raudbetoonist ning katusekatteks on plekk. Kõik tehnilised lahendused on korralikult läbimõeldud ning planeeritud energiaklass B. Olemas fonolukusüsteem ja valvekaamerad.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Pakutavad kodud asuvad väga mugavas asukohas, kus kõik vajalik on jalutuskäigu kaugusel. Vähem kui 1 km raadiuses jääb ühele poole Kristiine Kaubanduskeskus erinevate poodide, teenuste ja söögikohtadega ja teisele poole Merimetsa Selver. Grossi pood u 300 m kaugusel. Mugav ja kiire ühistranspodiühendus kesklinna ja teiste linnaosadega, peatused paarisaja meetri kaugusel. Südalinna sõidab autoga alla 10 minuti. Lähenduses ka kergliiklusteed, mida mööda võimalik jõuda nii Stroomi randa, kui ka Rocca al Maresse.

Номер объявления: 12694827

49 (+2 сегодня)
Добавлено: 04.04.2024 18:06
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее