Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Viimsi vald, Viimsi alevik, Kannikese tee 12

350 000 €

  • Комнат 5
  • Состояние Реновировано
  • Площадь 244.6
  • Этажей в доме 3
  • Материал дома Кирпич
Kannikese tee 12, Viimsi, Viimsi vald, Harjumaa
Korraliku maja mõõtu korter on sajandivahetuse paiku ehitatud üsnagi erilises majas kus kokku vaid 15 korterit.

Elupinna paigutus on läbi kolme korruse. Esimese korruse eluruumid on nö põhikorrus kus avatud köögiga elutuba millest pääs terrassile, suur garderoobiga magamistuba, väiksem magamistuba ja pesuruum. Lisaks on esikus, kohe sissepääsu kõrval mahukas walk-in garderoob. Teist korrust saab iseloomustada kui eraldi asetsevat korterit - seal on trepihall, tuba ja selle taga veel üks walk-in garderoob või magamistuba. See sobib ideaalselt veel vanematega koos elavale noorukile. Suurt lisaväärtust annab ka avar teiselt korruselt avanev terrass.
Kõige alumisel korrusel on nn hobiruumid mida võiks nimetada kui "Man cave". Seal on korralik kaminasaal (kahjuks kamin vaid dekoratiivse iseloomuga ja ei tööta kaminana, kuid annab effekti siiski), jõusaal/sauna eesruum, eraldi wc ja saun koos pesuruumidega. Lisaks on veel korraliku suurusega töötuba kus saab tegeleda näiteks puidutöö hobiga vms.
Korrustel asuvate ruumide paigutusest ülevaadet saamaks vaadake piltide juures olevaid korruste plaane.
Küte on nö kombineeritud küte - olemas on tulikivi ahi mis küttes hoiab sooja umbes päeva, õhksoojuspump ja seda toetavad el radiaatorid.
Köögimööbel ja viimased remondid vannitoas on umbes nelja aasta tagused.
Internet on Telia kaabliga.

Lisaväärtust annavad veel maja ümber olev aiaga piiratud territoorium mida hooldab KÜ poolt palgatud aednik/ettevõte; kohe trepikoja kõrval asuvas garaazis 1/3 pinda, kuhu saab parkida 2 autot ja hoiustada näiteks talverehve jms; kinnistul asuv lastenurk kus pidada näiteks suviseid laste sünnipäevi ja kindlasti on märkimistvääriv maja oma tenniseväljak kus elanikud saavad teha trenni vastavalt kalendrile kuhu pannakse kirja omad väljaku kasutamise soovid.

Üldiselt võib seda korterit minu subjektiivsel hinnangul nimetada kiire elutempoga inimese majaks - olemas on eramaja hüved (naabritega puutub kokku vaid paar seina), sh grillimisvõimalused, vaade kaunisse aeda, aiaga piiratud territoorium, mitmed panipaigad jms, kuid hoolitseb kogu korterist välja jääva eest KÜ poolt palgatud isik.

Asukoht on mugav nii suurematele kui väiksematele - läheduses on lasteaed, ühistransport, Merivälja kool ja kaugel pole ka Haabneeme koolid.

Kui Teid see pakkumine kõnetas võtke minuga ühendust ja räägime pikemalt või lepime kokku aja selle vägagi erilise kodu ülevaatuseks.

Номер объявления: 10886182

958
Добавлено: 17.09.2021 22:50
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее